Orbán Viktor reggeli esszéje után a parlamentben is beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én meg megkockáztatom, hogy ezzel a haramia kormánnyal 2028-ra biztos nem lesz az ország az EU tagja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Én meg megkockáztatom, hogy ezzel a haramia kormánnyal 2028-ra biztos nem lesz az ország az EU tagja.
szegfue
Mégis mi a náthából?! Örüljünk, hogy lyuk van a fenekünkön és még szelel!
csipetke
Azt mondta orbán évekkel ezelőtt,hogy merjünk nagyot álmodni.Na de ekkorát?Mikor lesz eurónk?Tartok tőle,hogy ameddig ez a banda ül a nyakunkon,és orbán matolcsival koprodukcióban garázdálkodnak,csak a seggünk lesz ki a gatyából.De ha '22-ben sikerül megszabadulni ettől a maffiakormánytól,és valami csoda folytán felelős,tisztességesen működő kormány lesz,talán lesz rá esély.Bár a fidesz garázdálkodását nem heverjük ki egyhamar
kereső
". A terve az, hogy kivásárolják a külföldi kézben lévő magyar cégeket."- a német autógyárakkal kezdi? Mert azok nélkül mit ér az egész??Jó muri lesz- a német adófizetők pénzéből lesz autógyára/i mészáros&mészáros&garancsi&tiborcz&szijj(orbán) konzorciumnak- a maffiának.
RonaGyuri
Egy megjegyzés, ha már rátett egy lapáttal

Orbán Viktor reggeli esszéje után a parlamentben is hasonló stílusban (ha ez annak nevezhető) beszélt (bár a hablatyolás közelebb áll a valósághoz)

A két szókupacot összekapcsolva felmerül a kérdés, hogyan hangzik, ha „a matematikai bizonyítások eleganciáját is meghaladó vonalvezetéssel igazolja” azt az állítását, hogy „2028-ra közel kerülünk ahhoz a helyzethez, hogy Magyarország az Európai Unióban nettó befizető legyen”??? =))
Gazella
Na te undormány... takarodj anyádba... pfff
Nessy
@RonaGyuri: Mikor érdekelte Orbánt a realitás, az értelmes elemzés, értékelés? Soha! A királyi többesben elmondja, aztán a lojális honi statisztikusok, a kinevezett szakértők megoldják, hogy verbálisan úgy is legyen! Ha meg nem úgy van, annak Soros, Brüsszel, migránsok az okai. Én már edzett vagyok! Idestova 60 éve hallgatom,hogy "rövid időn belül utol érjük Ausztriát" aztán egyre távolabb kerülünk tőlük! Ez sem lesz másképp!
csipetke
Azt már régóta tudjuk,hogy a fidesz,orbánnal az élen elég ritkán mondanak igazat.De ezek a szövegek,amiket orbán tol,normális ember a kocsmában,sörözgetés közben ereszt el. (bár a választói csak ezt értik) Egy IGAZI demokráciában egy miniszterelnök ne engedjen meg magának ilyen gusztustalan beszédeket.Bár az is igaz,hogy egy működő demokráciában a kormánypárt meghallgatja az ellenzéket,esetleg fontolóra veszik a javaslataikat,sőt,ha az jó,el is fogadják.Nálunk,itt a diktatúrában aki kicsit is másképp gondolkodik,az nem ellenzék,hanem egyenesen ellenség. De nem elég,hogy lerabolták az országot,ezek mindent (IS) megengednek maguknak.Többek közt ezért kell tőlük megszabadulni
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
verőce21
Korszakalkotó beszéde volt ez Orbánnak. Olyan, amiről évek múlva is beszélni fognak.

Maradandó, hosszú esszében foglalta össze Orbán Viktor az előttünk álló másfél év teendőit, következetesen az elkövetkező évek-évtizedek céljai, történései közé és a konzervatív eszméhez illesztve.

A mondatok elolvasása azoknak ajánlott, akiknek van véleményük a világról, a saját életük problémáinak O1G alakú kivetítésén túl is.
RonaGyuri
Az origo olvasói annyira birkák, hogy még az igazságot is le lehet nekik írni

Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Jewish Telegraph Agency hírügynökség írását szemlézi az Origón.

Az igazság az, hogy sokkal inkább egy sajátos, de a matyar médiában nem szokatlan egyéni olvasatát adta közre. Hic & nunc a sok félreolvasással nem foglalkozom, de két egyértelmű ténnyel, annak leírásával annál inkább:
egyfelől; „a szélsőjobboldali aktivisták kedvelt célpontjává vált, akik azt állítják, hogy baloldali tüntetőket fizet, vagy a kormány megbuktatására törekszik”, igen ahogy ezt a magyar kormány és médiája teszi!!!
másrészt; „Soros György az antiszemitizmus egyik fő célpontja”, ami ékes bizonyítéka, hogy Orbánék közellenségeskedése nem más mint a zsigeri magyar zsidógyűlölet szítása!!! =))
Clavigo
@verőce21: A németeket,hollandokat is mi fogjuk segélyezni.,.Vagy ezt nem mondta ( még ) a Zsírdisznó ?
Béla333
Már megint az a lázálom!
30 éve etet minket a politikai "elit" hogy rövidesen utolérjük az osztrákokat életszínvonalban.
Addig is amíg ez megtörténik, Románia most előzött meg minket és már csak Bulgária van mögöttünk!
Nettó befizetők leszünk... persze...
verőce21
@Clavigo: Azt látod nem mondta! De a "nettó befizető" nem is azt jelenti...!
solidedge
Már Rákosi is megcélozta nyugat lehagyását, de magunkat sem értük el.
namihami
Ez a hülye már megint bezabált éjszakára hideg töltött (kolozsvári---hogy stílszerű legyen) káposztából és kijött rajta a delírium.
Pipás
@Jozefina: A kutyát nem érdekli gyurcsány.
kokopelli
@namihami: ...annyira hülye,hogy azt nem kalkulálja bele,hogy !esetleg! a "nyugati fél" is elszenvedhet egy
visszaesést,és a polgárai másra fognak gondolni,mint pl. az autóvásárlásra.A magyar autógyárakra nem na-
gyon lesz szükség,és elsőként állnak le! A kinnt dolgozók nagy része pedig vagy meghatározott idejig munka-
nélküli segélyen" fognak tengődni! Amennyiben még még nehezebb lesz a helyzet,úgy csak egy irány marad
hátra,vissza "a hazába!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.