A szóban elmondott beszédekhez képest Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben megjelent cikke kisebb ívű, iránymutatás helyett inkább megpróbálta saját történetté formálni a mögöttünk hagyott időszakot. A liberálisokat azért szidja, mert abban nincs rizikó, az Európában felhúzott új védelmi vonallal pedig elárulja, mennyire van egyedül. A háborús retorikából most sem engedett.

(Forrás: hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sok idiótaság!!! Víz előttem, víz utánam!!! A gazdaság előbb-utóbb összeomlik, a forint meg bedöl!!! Harcolni persze kell minden láthatatlan ellenséggel!!! Ez elég a sok szerencsétlen fidesz-kdnp fannak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Szélsőbalos, komcsi, liberálfasiszta degeneráltak ellen mindig és mindenhol fel kell lépni! Egyet sem kell szabadlábon hagyni. A börtönben rohadjon meg mind!
csak úgy....
@Shikari: téged hülyén hozott a gólya.
Horizont
Sajnos ez a cikk nem a vadhajtásoktól született, na nem is engedi beküldeni a Propeller.
Minden egyes szavával azonosulni tudok.Érdemes elolvasni:)

"Tehát Magyarország miniszterelnöke vette a bátorságot, és volt pofája libernyákozni a nem fideszes honfitársait, azokat az adófizetőket, akiknek a pénzéből működik a kormánya is, a pártja is.
Senkinek a világon nincsen joga sem libernyákozni, sem bármi más módon uszítani azok ellen, akik történetesen mást gondolnak a világról. A miniszterelnöknek határozottan, kifejezetten, és kiemelten nincs ehhez joga. Semennyi. Soha nem volt, soha nem lesz, most sincs. Ha mégis ezt teszi, akkor ő nem politikus, nem miniszterelnök, főleg nem becsületes ember, hanem egy aljas, cinikus, hatalommániás senkiházi aljadék. Pont.
meg akarja az EU változtatni a szabályokat (többek között a hetes cikkelyre vonatkozókat), hogy ne tudja egyetlen tagállam megbénítani az egész közösséget azért, mert egyedüliként vétózik.
Orbán most már torka szakadtából ordít. Ordít, mert fél. Ordít, hogy ne arra figyeljünk, ami a valóság. Ordít, hogy ne vegyük észre a szar kormányzást, és ne lássuk azt, hogy a súlyosbodó gazdasági bajok ellenére továbbra is gátlástalanul hordják haza a szajrét a NER-vitézek. Ordít, mert úgy tűnik, az Unió végre megtalálta az eszközt ellene, és szándékában áll használni. Akkor legyen inkább háború, hörgi. "
kolozsvaros.com/rovidek/torka-szakadtabol-ordit-mert-retteg/?fbclid=IwAR1VudBTw5X3-Xkdpw69SBfqotIOeAlcDDgEB9gmIa22IGP0jVJVNkd-UpI
Jozefina
Juhász Péter: Orbán tényszerűen pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált:
444.hu/2020/09/22/juhasz-peter-orban-tenyszeruen-pszichopata-es-vegervenyesen-fasisztava-valt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 25., 07:59
Igazi szomorú vasárnap: eső és szürkeség
Sport - 2020. October 24., 21:46
2-0-ra győzött a Fradi az Újpest elleni derbin
Szórakozás - 2020. October 24., 20:18
Mutatjuk az ötös lottó nyerőszámait, és a nyerteseket is