Az egyik legnagyobb cseh kiadóvállalat, az Economia szándéknyilatkozatot tett, hogy 200 ezer euró adománnyal támogatja a Telex elindítását – írja Facebook-oldalán a hamarosan elinduló, volt indexesekből verbuválódott portál.

200 ezer euróval támogatja a Telex indulását egy cseh vállalat
Fotó: Pixabay

A közlemény szerint az egész azzal kezdődött, hogy Munk Veronika a felmondásunk után – ahogy sok más nemzetközi lapnak – interjút adott Bakala egyik kiadványának, a Respekt nevű újságnak is.

Ezután megkereste az anyagot készítő újságíró, hogy olvasta a tulaj a cikket, és érdekelné a Telex, meg úgy általában a történetük. Majd kiderült, hogy Csehország egyik leggazdagabb vállalkozója, Zdeněk Bakala, illetve az Economia kiadó szeretné nagy összegű adománnyal segíteni az újság elindulását.

Legjobb szakmai tudásunk szerint meggyőződtünk róla, hogy a szándék valós, az adományozó személye nem kockázatos. Az adomány egyelőre nincs nálunk, itt pusztán a szándék kinyilvánításáról van szó, az egésznek az előfeltétele, hogy a mi pénzügyi és jogi szakértőink az ő szakértőikkel együtt kidolgozzák, miként lehet ezt transzparensen és jogszerűen levezényelni

- olvasható a telexesek közleményében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: igazad van tibim! soros az orbánékat is támogatta!
Macskaszem
@Shikari: Ezért tömi orbán is a közmédiát közpánzzel, meg a CÖFöt, meg a prosti tv-t, prosti srácokat meg a többi szennymédiát.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Eladot tország
@Horizont: Tudod, ez ilyen szokásjog! Bár az EU nem tolerálja, dehát néha ők is antiszemiták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.