Szerinte folytatódni fog az a tendencia, hogy sokan jönnek ide Nyugat-Európából, egész kistelepüléseket vásárolnak fel.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
@RonaGyuri: 04.28 Ez a fidesz-kdnp értelmiség!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Parádriposzt –nak szánták,

de csak szánalmas hazudozás lett belőle

A párt központi naplapja vezető irkodmányában „Rémhíreket terjeszt a baloldal, közben tagadja a közteherviselést” magát Szakáli István Lorándot, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető közgazdászát küldték csatasorba a Őfenesége által elkövetett hétfői ámokfutásra kapott reakciók ellen.
A cikkben nincs semmi meglepő a szokásos idétlen hazug maszlag, pl.: szerinte „a magyar kormány más országokhoz képest gyorsan reagált a járvány okozta új helyzetre, megszervezte az egészségügyi védekezést, és gazdaságvédelmi intézkedéseket léptetett életbe”!. Azonban van egy része, ami még tőle/tőle is sok(k): arról értekezik, hogy „A kormány a védekezés költségeit nem külső forrásból, eladósodás árán finanszírozta, hanem a nemzeti szolidaritásra alapozott.”, majd… Most fijje Wazze, mert ilyet még nem hallottál: „A kormány a megszorításokat saját magán kezdte”!!! =))
Nos erről a „magukon kezdték” -en – még akkor is, ha nem soroljuk a szinte naponta bejelentett milliárdokat haveroknak, egyházaknak, határon-túliaknak, etc. =)) - van mit elképedni.
Nos az csak egy dolog, hogy az első fázis kellős közepén „Magyarországon április elején 11,4 százalékkal magasabb fizetést kaptak az országgyűlési képviselők”.
Mert ez eltörpül amellett, hogy államtitkári, helyettes államtitkári szinten az emelkedés mértéke 35 százalék volt, ráadásul azt már év elejére visszamenőlen érvényesítettek a fizetéseikben.
Jozefina
@RonaGyuri: 04.28 Ez a fidesz-kdnp értelmiség!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Jozefina
Juhász Péter: Orbán tényszerűen pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált:
444.hu/2020/09/22/juhasz-peter-orban-tenyszeruen-pszichopata-es-vegervenyesen-fasisztava-valt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.