Szerinte folytatódni fog az a tendencia, hogy sokan jönnek ide Nyugat-Európából, egész kistelepüléseket vásárolnak fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
@RonaGyuri: 04.28 Ez a fidesz-kdnp értelmiség!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Orbán nagy barátja „berágott”

«Eleve sok az új fertőzött és nagyon-nagyon óvatosnak kell lennünk, nehogy tovább növeljük a kockázatot egy futball Ischgl-lel»

„Das Supercup-Finale des FC Bayern in Budapest ruft bei Ministerpräsident Söder «Bauchschmerzen» hervor. Einige Fans lassen sich für den Trip testen, andere stornieren die Risiko-Reise. Der Club hält den Tross klein. Ein Gesundheitsexperte hegt einen Wunsch.” – kezdi beszámolóját a a Stuttgarter Zeitung, Markus Söder bajor miniszterelnök nyilatkozatáról.
Söder elmondta azt is, hogy: kedden azt fogja javasolni a bajor kormány ülésén, hogy a sport- és kulturális eseményekre külföldre utazókra ne vonatkozzanak a jelenleg érvényes könnyítések!! =))
nezelodo
Biztos, főni? Egyenlőre inkább az a tendencia látszik, persze csak annak akit nem a sameszai hülyítenek, akik korábban jöttek nyugatról, azok is elhúznak, felszámolva a kiépített környezetüket, lakhatásukat.
RonaGyuri
Parádriposzt –nak szánták,

de csak szánalmas hazudozás lett belőle

A párt központi naplapja vezető irkodmányában „Rémhíreket terjeszt a baloldal, közben tagadja a közteherviselést” magát Szakáli István Lorándot, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető közgazdászát küldték csatasorba a Őfenesége által elkövetett hétfői ámokfutásra kapott reakciók ellen.
A cikkben nincs semmi meglepő a szokásos idétlen hazug maszlag, pl.: szerinte „a magyar kormány más országokhoz képest gyorsan reagált a járvány okozta új helyzetre, megszervezte az egészségügyi védekezést, és gazdaságvédelmi intézkedéseket léptetett életbe”!. Azonban van egy része, ami még tőle/tőle is sok(k): arról értekezik, hogy „A kormány a védekezés költségeit nem külső forrásból, eladósodás árán finanszírozta, hanem a nemzeti szolidaritásra alapozott.”, majd… Most fijje Wazze, mert ilyet még nem hallottál: „A kormány a megszorításokat saját magán kezdte”!!! =))
Nos erről a „magukon kezdték” -en – még akkor is, ha nem soroljuk a szinte naponta bejelentett milliárdokat haveroknak, egyházaknak, határon-túliaknak, etc. =)) - van mit elképedni.
Nos az csak egy dolog, hogy az első fázis kellős közepén „Magyarországon április elején 11,4 százalékkal magasabb fizetést kaptak az országgyűlési képviselők”.
Mert ez eltörpül amellett, hogy államtitkári, helyettes államtitkári szinten az emelkedés mértéke 35 százalék volt, ráadásul azt már év elejére visszamenőlen érvényesítettek a fizetéseikben.
Jozefina
@RonaGyuri: 04.28 Ez a fidesz-kdnp értelmiség!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Jozefina
Juhász Péter: Orbán tényszerűen pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált:
444.hu/2020/09/22/juhasz-peter-orban-tenyszeruen-pszichopata-es-vegervenyesen-fasisztava-valt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.