A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói közel egymillió forintnyi pénzt és 200 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le az akció során.

Videó: így töri be az ajtót a rendőrségi kommandó – így csaptak le a kokaindílerekre

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói 2020. szeptember 17-én az esti órákban Budapest VII. kerületében elfogták a 49 éves B. Rolandot, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy kokaint árul. A rendőrök nemcsak a 49 éves dílert, hanem négy „vásárlóját” is tetten érték, akik a gyanú szerint éppen kábítószert vásároltak tőle – olvasható a rendőrség honlapján.

A nyomozók kiderítették, hogy B. Roland a nála lévő kokaint egy szerb állampolgárságú férfitől veszi saját, illetve eladási céllal.​ A 41 éves szerb M. Fahrudin elfogására 2020. szeptember 18-án a VII. kerület, Bajcsy-Zsilinszky utcai lakásán került sor, ahol a rendőrök kutatást tartottak. A kutatás során kábítószergyanús anyagot, annak adagolásához és árusításához használt eszközöket, valamint pénzt is foglaltak le.

A fővárosi rendőrök az akciójuk során elfogott hat főnél összesen közel egymillió forintnyi pénzt és 200 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A nyomozók M. Fahrudint és B. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, míg P. Kristófot, H. Benedeket, H. Alexandrát és F. Tamást kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök M. Fahrudint őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a másik öt gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezik.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Lepényleső
A M igráns öt tv csatornájára mikor csapnak le a hekusok? Állítólag azok adják a népnek a legtöbb drogot? Drogot?
A magyar talán még érhetőbben fogalmazott amikor úgy mondotta,hogy kábítószert,vagy ßart meghatározott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.