A Kossuth- és Jászai-díjas művésznő legalább tizennégy kilóval kevesebb, mint tavaly ilyenkor, pedig állítása szerint rendesen eszik és odafigyel magára.

Pécsi Ildikó párja, Szűcs Lajos elvesztése óta egyre vékonyabb.

„Bár Papa lélekben velem van mindenütt, de hiányzik nagyon, szinte érzem, ahogy belülről emészt a bánat. Legalább tizennégy kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor. (...)

Elég későn szoktam felkelni, ilyenkor reggelivel kezdek, az ebéd is kiadós, naponta hozzák házhoz. Délután is lepihenek, elég sokat alszom. Étvágyam is van már, sajnos, mégis fogyok. Aggódnak emiatt, a fogadott fiamtól most kaptam egy amerikai vitaminkészítményt, amitől talán megáll a fogyás” – mondta a színésznő a Blikknek.

Pécsi Ildikó a férje temetése előtt nagyon legyengült, de az egészsége a beállított gyógyszerekkel ismét rendben van.

„A lelkem lett üres a Papa nélkül, majd mindennap kimegyek hozzá a temetőbe. A segítőmmel körbesétálom a nagy kertet, nézem, ahogy a kutyáim élvezik még a napfényt. Hamarosan fát ültetünk Édesjólajosomnak.

Nagyon várom a hétvégéket, ilyenkor szokott meglátogatni a fiam mindkét unokámmal. Jó találkozni Csabival és a kis Zsomborral” – mesélte a lapnak a művésznő, aki bár nagyon várta, hogy újra színpadra lépjen – egy dallal és a nagymama karakterével készült a januárban bemutatandó zenés darabra –, végül visszaadta a szerepet.

Ma 80 éves Pécsi Ildikó. Isten éltesse!

Közzétette: atv.hu – 2020. május 21., csütörtök

„Már megtanultam a dalt, csakhogy beláttam, nagyon gyenge vagyok, nem tudok úgy mozogni, úgy bejönni a színpadra, ahogy szeretnék. Nem akarom, hogy szánakozzanak rajtam, egy tolószékben ülve énekeljek, ezért visszamondtam a szerepet” – árulta el Pécsi Ildikó, aki nem tart a koronavírus-fertőzéstől. "Én addig élek, ameddig szüksége van rám a családomnak, a fiataloknak, dolgom akad itt a földön. Úgy kell lennie mindennek, ahogy a Jóisten megírta. Tudom, hogy a Papa odafönn vár és újra együtt leszünk” – mondta.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
oan gyorsan aggódnak, hogy nemsokára egyidősek lesznek az ildikóval
vacsi
Hát, ahogy az unokájával szemben viselkedett, nem is neki való a nagymama szerepe, még a színpadon sem!
volvós
...úgy hozatja az ebédet...akkor ne csodálkozzon, ha lefogy !!
Vagy nem is tud főzni ...
Persze van miből leadni vagy 35 kilót... Most sajnáljuk a nagyit ???
kissé felnőttem
Az unokával és a családdal való békesség ugye harmonikusan hat az idősődő magányos emberekre.
. Amig voltak mellette akkor kellett volna megbecsülni.22 ingatlan nem tudja melengetően boldogítani. Hát én ide vagy oda de hallgatnák a megam okozta témáról.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 27., 07:01
Elhunyt Jamie Foxx húga
Itthon - 2020. October 27., 06:14
Folytatódik a csendes, kellemes őszi idő