A kormány harcot hirdetett a hosszú évtizedek óta, a hatóságok háta mögött lopva lerakott és halmozódó szemét ellen

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Jó reggelt!
.
Átment a T. kurmány kuKÁSNAK, miután integrálta, vagy mit csinált a KÖRNYEZETVÉDELMI FŐFELÜGYELŐSÉG átszervezésével!
.
Mire észrevette, hogy nem csak mentálisan szeméthegy az ország, átment kuKÁSNAK:
.
Nézzük csak, akit érdekel a környezetünk!
.

----- A Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségek átszervezése
aqualex.hu/aktualis/a-kornyezetvedelmi-es-termeszetvedelmi-felugyelosegek-atszervezese
.
"""A fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 66/2015 (III. 30.) Korm. rendelet 16. pontjában (A kormányhivatali integrációhoz kapcsolódó jogutódlási szabályok) foglaltak szerint 2015. március 31-ével a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségek megszűnnek, általános jogutódai pedig a Megyei Kormányhivatalok lesznek.
.
A környezetvédelmi és természetvédelmi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 71/2015. (III.30.) Korm. rendelet 2. melléklete tartalmazza az egyes környezetvédelmi és természetvédelmi hatóságként eljáró megyei kormányhivatalokat és azok illetékességi területeit."""
----------------------------------------
.
-----A környezetvédelmi hatóságok elérhetőségei
www.kornyved.hu/hirek/157-a-kornyezetvedelmi-hatosagok-elerhetosegei.html
.
"""A Környezetvédelmi Hatóságok 2017. január 1-én átalakultak osztódással szaporodtak, mostantól minden megyének van saját környezetvédelmi osztálya. Ezzel a korábbi vízgyűjtő területek szerinti felosztás (2014-ig) helyett a Környezetvédelmi Felügyelőségek - innentől fogva a Kormányhivatalok Környezetvédelmi és Természetvédelmi osztályai - megyei területi felosztás szerint műkődnek. Az Országos Környezetvédelmi Hatóság szintén betagozódott a Pest Megyei Kormányhivatalba."""
-------------------------------------------
.
Hasonlóan a 250 éves ÁNTSZ-hez, a környezetvédelmet is úgy integrálták, vagy mit csinált a rezsim, hogy a tatárdúlás az kutyafüle volt/van ahhoz/ehhez képest "is"!!!...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.