Ketten önként távoztak. az egyik ügyésznő pedig nem fogadta el az áthelyezését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Egészen elképesztő, hogy simonka előre megmondta, hogy kirúgatja az utána nyomozó ügyészeket- és lőn. Ez az ember a mai napig a magyar országgyűlés képviselője . Lassan a fél fideSS frakció köztörvényes bűnözők gyülekezete lesz. Nem hallom az ellenzék képviselőinek felszólalását - nem hallom, hogy az atv-ben erről is beszélnének.Meg czunyiné által eltapsolt 7 milliárdról (eu-s pénz), amelyet a digitális tananyag kifejlesztésért kapott.Tavasszal bebizonyosodott, hogy nincs.Nem a "megújulásról" kéne beszélni, hanem ezekről- meg a Hdházy által feltárt lopásokról, járóka livia költségvetési csalásáról.Minden utca sarkon ott kéne lenniük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Mindig van lejjebb! Muszáj már nekik elnyomni, hazudni, terelni egyre jobban és egyre látványosabban, hogy ne szakadjon rájuk a fal. Ez egy öngerjesztő zsákutcába, innen már nincs az a Grazi orvos, aki felhozza. Biztosan nagy károkat fog okozni a vergődése. Szó nélkül kiléptetné majd Magyarországot az EU-ból csak azért, hogy a kis utópiáját leplezze még pár évvel tovább, de itt már nem az a baj, hogy "kifelé" mit mutat és nem is az, hogy milyen függőségei vannak az EU felé, hanem az baj, hogy a belső mag tört meg.. Szerintem ezt egyértelműen bizonyítja az is, hogy most rástartoltak az utolsó nagyon ostoba célközönségre, akire még lehet építeni és nem látják, hogy mi folyik itt, mert tényleg nagyon hülyék..:)

Mennyit költöttek is költöttek járványkezelésre? / Mennyi volt a közpénzek, eu-s pénzek indokolatlan kiírására?

Ezt az arányt most totálban végignézte az országban mindenki, miközben saját maga és/vagy családja életkörülményeit, egészségét féltette. Ez valószínűleg sok emberben felülírta, hogy kire fog szavazni...:)

Varangykirály napi szinten monitorozza a népszerűségét adott ügyekben és éppen ezért már pontosan tudja, hogy közel a vég..:)
legott
Simonka bizonyíthatóan bűnszövetségben maffiamódszerekkel.
Mégis ki akarják vakarni a szarból, mert ha ú elbukik, akkor ez alapján a mintaper alapján az összes fideszes - élükön Orbánnak - elbukik.

Miért van még mindig szabadlábon, sőt, hivatalban másokat fenyegetve (???) ez a geci?

Magyarország nem jogállam, nem demokrácia !!!
Pipás
Vajon ezt mivel magyarázzák? Gyurcsány? Brüsszeliták? Sorosügynökök? Migránsok?
szaboria1
Mit várunk amikor már elindult ellene az eljárás Orbán még mindig vele találkozott. Ezek szerint ez is egy strómanja lehet.
szaboria1
@sgl: Volt a Rákóczi téren egy MHSZ oktató bázis amit 1990 -ben több pártnak lett ott irodája. Amikor a fidesz 1998-ban nyert akkor ott jártamkor épp azt vihogták az úgy nevezet kerengőben, hogy megnyertük a választás most már a nyugdíjasok nem érdekelnek. Bizony tettek is róla mert az általuk is megszavazott 1999 januári nyugdíj emelést 20% helyett csak 8% -át adták meg.
Hazudozni már akkor elkezdtek amit mára már tökélyre is vittek.
nemkati
"Fideszesek kezdeményezték Simonka György kizárását
Úgy vélik, hogy a költségvetési csalással is vádolt országgyűlési képviselő súlyosan árt a Fidesz–MPSZ jó hírének."

Hogy minek árt???
nezelodo
@sgl: ma 05:44. Tökéletes "csoportkép"! Érdemes lenne megint megfestetni a "kormányt" mint egykor, és figyelni mikor kit retusálnak ki róla, vagy szét nem lövik a festményt, mint egykor Fenékpusztán az a kultúrember politikus, mély részegségében a Hermann Ottóról készült festményt.
Van az ilyen retusálásnak hagyománya a fiuk felmenőinél, pl amint Lenin koporsóját viszik, az idő haladtával fogynak a koporsóvivők, ha meg nem hal a vonatrabló, már lebegne, mint Mohamed koporsója, mert elfogynak a harcostárs halottvivők...
nezelodo
@sgl: Na itt is a harcostársak fogyására vár az impotens ellenzék, inkább az képviselői állásukat féltik, mint az országot.
nezelodo
@nemkati: A jó hírükért és a személyiségi jogaikért mindig azok lármáznak leghangosabban, akik jobb lenne ha csendben maradnának! Haha, még hogy a fidesznek jó híre...
Béla333
Hogy mi történt a három ügyésszel, azt is Hadházy által lehetett megtudni.
Nem tudom a többi melldöngető ellenzéki párt a teljes apparátusával mi a fenét csinál? Miért nem dolgoznak?
Miért nem ettől hangos az ország? Miért csak Hadházy és Szél Bernadett dolgozik?
kereső
Egészen elképesztő, hogy simonka előre megmondta, hogy kirúgatja az utána nyomozó ügyészeket- és lőn. Ez az ember a mai napig a magyar országgyűlés képviselője . Lassan a fél fideSS frakció köztörvényes bűnözők gyülekezete lesz. Nem hallom az ellenzék képviselőinek felszólalását - nem hallom, hogy az atv-ben erről is beszélnének.Meg czunyiné által eltapsolt 7 milliárdról (eu-s pénz), amelyet a digitális tananyag kifejlesztésért kapott.Tavasszal bebizonyosodott, hogy nincs.Nem a "megújulásról" kéne beszélni, hanem ezekről- meg a Hdházy által feltárt lopásokról, járóka livia költségvetési csalásáról.Minden utca sarkon ott kéne lenniük.
Béla333
@sgl: 08.02
A maffiánál már csak így mennek a dolgok...
Béla333
@sgl: 08.20
"Van Juhász P, Szabó T., Jakab, Hadházy, - egy sem volt a szocikkal hatalmon, ezek megtesznek mindent a többi beszari széküket féltő álellenzéki kretének."

Meggyőződésem, hogy az MSZP-sek és Gyurcsányék is meg vannak zsarolva a Fideszesek által.
Ha részt vettek a mindenkori kormányok állami beruházásainak felülszámlázott összegeinek a szétosztásában (ellopásában!!!), akkor ők már zsarolhatóak, és biztosak lehetünk abban, hogy meg is vannak zsarolva.
Ezért mozognak úgy, mintha ellenzék lennének, de a valáságban ők is a NER részei!
Sámannus
Megírta az új Pravda, ez nagyon gáz. A ner így is tud fenyegetőzni. Így fogják le a hivatal kezét.
Béla333
@Horizont: 08.39
Te is gyepáltad '18-ban a Hadházy és Szél által vezetett LMP-t.
Volt ott minden: hogy azért nem fekszenek össze az MSZP-vel vagy a DK-val, mert miniszterek szeretnének lenni a Fidesz új kormányában...
Hát nem röhej?
Az akkori LMP-t sikeresen leamortizálta a többi ellenzéki, most meg siránkozunk, hogy kire is lehetne szavazni...
Én már akkor szóltam...
Béla333
@Horizont: 09.06
Utolsó lehetőség, hogy normális kormányunk legyen, az LMP volt!
Nem kellett!
Akkor lehet keresni jobbat!
(Lehet, hogy Te nem írtál semmi igaztalant az LMP-re..., akkor csak hallgattál amikor mocskolták őket)
Béla333
@sgl: 09.21
" Szerintem ahogy Kéri mondta: Gyurcsány tiszta."
Miért hit kérdés ez? Mert SOHA vizsgálat nem indult a pártok összefonódása miatt, a 2/3 - 1/3-os lopott pénz osztozkodásról.
Béla333
@sgl: 09.21
"De valamiért csak símogatja mintha idióta gyereke lenne - az különben,- a sperma."

Mindig lehet a Fidesznek Gyurcsányra mutogatni. A nejének sincs emiatt esélye.
Amíg Gyurcsány van, addig Orbán nyeregben van.
Orbán-Gyurcsány egymást élteti, szükségük van egymásra.
Béla333
@Horizont: 09.30
A mai LMP nem ugyanaz, mint ami '18 előtt volt.
Mi is volt a gond velük? Hogy nem akartak összeállni az MSZP/DK csapatokkal? Hogy nem fogadták el az MSZP - DK külön megállapodását a körzetek felosztásáról?
Hogy akkor váltak nyitottak a teljeskörű ellenzéki összefogásra (Márky-Zay vásárhelyi győzelmét követően), amikor a többiek ezt is elutasították?
Hogy Szél Bernadettek jelölték miniszterelnök jelöltjüknek?
Hogy a többi párttól függetlenül alakították ki a véleményüket?
Egyébként meg már tökmindegy. Az a szekér már elment.
Csak a költői kérdésedre ott van a válasz a szemed előtt: kit lehet(ett) volna az ellenzék közül jó szájízzel választani?
Szél Bernadett vagy Hadházy sem változott semmit az elmúlt 2 évben: pl. Hadházy korrupció infó nevű évekig tartó sorozatára emlékszel?
Mi volt a jutalom a munkájáért? Mér az ellenzékiektől is aljas célozgatásokat kapott, hogy biztos miniszter akar lenni...
Most már valóban szar az egész!
Béla333
@sgl: 09.43
"lmp-nek köszönhető a 18-as parlamenti 2/3-ad"

Ez így hülyeség, de ha ettől jobban alszol...
Béla333
@sgl: 09.56
Ne ragozzuk. Nam az az aljasság, hogy valaki először szétosztja mind a 106 körzetet? (MSZP-DK)
Vagy éppen az, hogy van képe egy ilyen ajánlatot tenni?:

"...az MSZP három körzetben lett volna hajlandó visszalépni, cserében 27 körzetben várta volna ezt el tőlük,..."
azonnali.hu/cikk/20180404_az-lmp-vs-mszp-p-harc-egyetlen-kepben
csak úgy....
@Horizont: @sgl: @Béla333: titeket olvasva , - orbánnak nincs mitöl félni!
az "ellenzéki" összefogásba már most ,bele is lehet rottyantan.
Aki Én
@csak úgy...: legelőször az ellenzéket kellene leváltani, de az lehetetlen. Épeszű ember megél önerőből és nem vállal beteges harcot orbánékkal.
csak úgy....
@Horizont: én nem is benneteket okoltalak! félreértettél!
Béla333
@Horizont: 10.20
Nem az LMP-hez rajongtam fanatikusan, hanem már akkor úgy láttam, hogy az LMP az utolsó remény, hogy egy normális országt lehessen kialakítani.
Ez a reményem elszállt! De ahogy olvasom, neked sincs sok reményed a normális országra.
Ezt sikerült összehozni.
De te még most is leragadsz ott, hogy én azért írogattam, amit írtam, mert fanatikus vagyok.
Elég reménytelen az ügy...
Eladott Ország
Orbán rendszere bőven túltesz a Kádári rendszeren a túlkapásaival, igazságtalanságaival, könnyelműségével, csúnyább lesz a vége, fogy a türelem. Csak sajnos ez együtt jár egy nagyobb súlyosabb nyomorral!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118652896_3666359496748921_8500791298089060616_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yfVbTd13t6MAX8y90Po&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b42b5501b47d1d3335c13b4dcd43d5e2&oe=5F83137B
csak úgy....
@Eladott Ország: ezeknek kádárék csak jelenthetnének,pedig ök sem voltak piskóta.
Eladott Ország
@csak úgy...: De előbb utóbb elfogy a levegő körülöttük, mert szinte a társadalom valamennyi tagjába belerúgtak.
Minél tovább húzzák annál szomorúbb lesz a vége. Nem is értem mi ez az elégedetlenség?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93059165_2577868745814874_2316688304147267584_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_dsohy6mCMUAX_RFShf&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=72c3997d623e51b69c503310e91e006b&oe=5F8D5EE8
C_3PO
Ezzel az a gond, hogy 3 ember átáll a sötét oldalra! Az a tapasztalat, rutin, joggyakorlat eztuán ügyvédként nekik csak kamatozik majd! Minden a fejükben van: a bírói magatartás, az ügyészi munka + a védelem reakciója / attitűdje... Jó pénzért bűnözőket fognak kirántani a szarból, mert ehhez is értenek - nem is akárhogy!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 11:17 ◘ Akármit hadovál az LMP, meg a Momentum a "megújulásról", meg az "ezekkel sohasem fogunk össze" dumáról, a matek nem változik.Ha a választásokon a 106 választókörzetben nem 1 darab ellenzéki kihívója van a fidesznek, akkor a fidesz megnyerte a körzetet! Pont. Aki másról beszél, mellébeszél! Amikor az LMP és a Momentum azt mondja, hogy ő nem "koordinál" az egyéni választókerületekben, akkor azt mondja (de facto), hogy maradjon a fidesz! Ennek az egyenletnek nincs ugyanis más megfejtése. Ha az LMP és/vagy a Momentum ráindul egy másik ellenzéki jelöltre, akkor garantáltan Orbán embere nyeri meg a körzetet. Pont. Matematikailag nincs más lehetőség. Ilyen az egyfordulós választási rendszer. Ha nem az lenne, hogy Schiffer gerinc nélkül, dörgölőzik és pitizik kormánypárti gazdáinál, nem is gondolkodna el ezen az emberen. De lassan csak kiderül az egész LMP fidesz tagozat. Schmidt Mária és a fia LMP, mind a kettő milliárdos, az apa segítségével.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/99127661_142209254087354_4100705950971723776_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YR5Xc1mg5G0AX8TkpuY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2218b58fe08a7f8c4578edb44624af29&oe=5F8E3B37
lmp lehet menni a picsába
uploads.disquscdn.com/images/328cea109282cb7a0e8a63eeac6fee70fb91720d21cc0a35089a15b328d004eb.jpg?w=600&h=280
kereső
@sgl: Példának okáért a kecskeméti ügyészt tudnám emliteni, aki "felakasztotta magát"- bár a helyiek szerint nem vol oka rá. Még ki sem hűlt a szerencsétlen, amikor már elkezdték besározni- és hirbe hozni kábitószerrel, meg terjesztőkkel, holott mindenki tudta, hogy talpig becsületes.
Béla333
@Horizont: 11.17
" Szerintem ha valaki eszelősen kritika nélkül véd valamit azt én fanatikusnak tartom. "

Tehát, mocskolni, besározni lehet egy pártot, de ha valaki meg akarja védeni a nemtelen támadásoktól, akkor az már fanatikus.
Értem!

"Az LMP volt az utolsó remény?? Mire is?"
Igen! Arra, hogy egy olyan kormányunk legyen, amelyik elutasítja mindkét oldal korrupcióját, összefonódását és elindítsa az országot egy élhetőbb, jobb irányba. Nem kellett...

"Hogy a puhosnak megmaradjon a 2/3-a ..."
Ebben mindegyik párt benne volt, nemcsak az LMP!
Kezdődött azzal, hogy az MSZP és a DK haverilag szétosztotta egymás között a 106 körzetet. Ha még most sem látod, hogy ez mekkora hiba volt, akkor nem is fogsz látni már semmit.

"hát bravó ez aztán sikerült is."
Jólesik az összehordott szart másra tolni, igaz?
Béla333
@Horizont: 18.36
"És ez szerinted sikerült volna az LMP-nek. Na ne má..."
Tök mindegy, hogy én mit gondolok, ami biztos, hogy még esélyt sem kaptak rá.
Hogy beleálltál a vitába vagy sem teljesen lényegtelen most már, mindenesetre lehet hogy ismered:
"Vétkesek közt cinkos aki néma!"
Béla333
@Horizont: 18.36
Te azt hiszed, hogy velem szúrtatok ki annak idején? Elképesztő...
Vagy Szél Bernadettel szúrtatok ki? Esetleg a Hadházyval?
A jelek szerint nektek nem idő kell, hogy tisztábban lássatok...
kereső
Na hol volt Schiffer András vendég? Tudjátok, aki az LMP alapitotta. Nem máshol fejtette ki magvas gondolatait az ellenzékről, mint a prostik által gründolt vadiúj tv-ben.A Pesti Tv-ben. A műsorvezetővel versenyben- aki úgy konferálta fel vendégét, hogy egy "fiatalos, mosolygós ellenzéki politkus". Én meg köptem egyet.
Béla333
@Horizont: 18.56
Veled ellentétben és nagyon sajnálom az elmúlt 30 év elszalasztott lehetőségeit.
Mindig rajtunk múlik.
Vagy szerinted Isten csapása az ami velünk történt? Történik?
De persze elengedjük ezt is, mindent...
Béla333
@kereső: 18.59
Remélem köpőcsészébe köptél...
És miről beszélt a Schiffer? Vagy az nem érdekes?
kereső
@Béla333: Ott van röviden, hogy mi volt a téma.Nem , csak gondolatban köptem- valóságban nem gyakorlom.Majd, ha némely "politikuson" gyakorolhatom.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.