Az M0-s déli szakasza is belassult Halásztelek és Dunaharaszti között az M1-es irányába.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erősödik a forgalom az M3-as autópályán a gödöllői és a mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába, már telíttetek a sávok. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

- Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti és Halásztelek között lassulásra készüljenek, 5-10 perccel megnőtt a menetidő.

Útépítések, terelések

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 16-os km-nél átépítették a terelést. Pár száz méterrel előbb lehet a külső és a leálló sávon keresztül kihajtani az M0-s autóút déli szektorára az M5-ös autópálya felé!

Az M1-es és az M7-es autópályák közös szakaszán, a budaörsi bevásárlóközpontnál az autópálya fölötti hídon befejeződött a munka. A hídon már a körforgalom szabályi szerint kell közlekedni, és a főváros felől érkezők is felhajthatnak a körhídra.

A magyar-szlovák határszakaszon átadták a nemzetközi személy és teherforgalom számára a 2x1 sávos komáromi Monostori Duna-hidat, melynek az egyik oldalán gyalogjárda, a másikon kerékpárút vezet át. A hidat nehéz gépjárművek és munkagépek is használhatják, az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően, határellenőrzés mellett.

A 8-as főúton Veszprém és a litéri elágazás között, útépítés miatt lezárták a városközpont felé vezető külső sávot. A 47-es km-nél, mindkét irány forgalmát a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.

Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi csomópontot átépítik, emiatt lezárták, a forgalmat a közeli ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül terelik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.