Alapjaiban változtathatja meg a magyar kormány helyzetét az Európai Bizottság most bemutatott migrációs paktuma. A terv szerint ha a jövőben egy tagállamnak segítségre van szüksége, a többi ország választhat, hogy befogad-e tőlük menekülteket, vagy a hazaszállításukban segít. A külső határokon sem lehet majd hónapokig várakoztatni az embereket, az érkezőknek öt napon belül teljes átvilágításon kell átesniük. Kérdés, mit szól ehhez az Orbán-kormány, mely egy teljes kommunikációs kampányt épített fel a kötelező kvóta elleni harcra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Tehát az EU továbbra is beengedi a migránsokat, hogy aztán jó nagy költséggel eltarthassuk vagy visszaszállítsuk őket. A küldő országok meg majd pénzt kérnek azért, hogy visszavegyék a saját állampolgáraikat. Nagyszerű ötlet, mit ne mondjak. De már legalább kezdik kapisgálni, hogy baj lesz ebből.
csak úgy....
orbánnak köllenek a migráncsok,nélkülük ö senki .
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.