A Novozánszki család ügyvédje biztos benne, hogy elítélik VV Fanni feltételezett gyilkosát.

VV Fanni ügyének tárgyalása szeptember elején folytatódott, ahol kihallgatták az egyik legfontosabb tanút is, a lány barátnőjét. A lány családjának jogi képviselője, Lichy József szerint a törvényszék nagyon gyorsan halad a bizonyítással, már minden fontos tanút kihallgattak az ügyben.

A tárgyalásokon B. László azzal védekezett, hogy

a lány beszélte le arról, hogy mentőt hívjon az eszméletlen Fannihoz, valamint ő szervezte meg azt is, hogy „problémamegoldó” embereknek adják oda őt. Lichy József ennek ellenére biztos abban, hogy két-három tárgyalási nap múlva elítélik a férfit.

VV Fanni rejtélyes halála az idei év talán legkiemelkedőbb bűnügyi története, a nyomozásba ráadásul már az FBI is...

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2018. augusztus 14., kedd

„Rengeteg tényadat, plusz a vallomások egybefüggősége által én már most azt mondom, hogy a holttest hiányának ellenére jól kezd kirajzolódni az ügy” – magyarázta az Origónak az ügyvéd, aki többek között arról is beszámolt, hogy B. László egy bérelt autóval ment át Fannihoz, amit még aznap este vissza kellett volna vinnie, de ezt csak másnap, kedden késő délután tette meg úgy, hogy a kocsi még mindig tele volt Fanni vérével.

„Az biztos, hogy amikor visszavitte az autót, csurom vér volt a Citroen hátulja. Kiszedték belőle a kárpitot, nagynyomású vízsugárral 10 percen keresztül mosták, és dőlt belőle a piros víz. N

em tudták, hogy az mi, azt hitték, hogy festék. Amikor a súrolókefével is nekiestek, még akkor is jött belőle a vér. Legalább egy liter vér volt felszívódva a kárpitban” – mondta az ügyvéd.

Lichy József arra is kitért, hogy

mivel rengeteg bizonyíték van a birtokukban, hamarosan ítélet születhet az ügyben.

„Azt gondolom, két, maximum három tárgyalási napot követően meg lehet hozni az első fokú ítéletet az ügyben. Én arra számítok, bátran mondom, hogy el fogják ítélni, méghozzá nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt” – zárta beszámolóját az ügyvéd.

Címlapkép: Facebook/Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap

(origo.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.