Pécsi Ildikóban egy valami tartja a lelket, az pedig a reinkarnáció.

Pécsi Ildikó a Story magazinnak adott interjút, amelyben többek között férje haláláról is vallott. Megfogalmazta: tudta, hogy meghal majd a férje, mégis a vonzás törvényét alkalmazta.

„Pontosabban a vonzás törvényét gyakoroltam, hittem benne, ha erre sokat gondolok, akkor talán még egy ideig velem maradhat. De nem lehet alkudozni a sorssal, ha ez van megírva életünk forgatókönyvében, akkor lehet erős a vágyunk, nem válik valóra” – fogalmazta meg Pécsi.

Pécsi Ildikó hisz a láthatatlan világ létezésében, a férje halála óta különösen. Úgy érzi, hogy élete társa nem hagyta...

Közzétette: Story – 2020. szeptember 23., szerda

Elárulta: egy valami tartja benne a lelket, az pedig a reinkarnáció. Elmondása szerint elfogadhatóbb a halál, ha van előző és következő élet.

Ildikó még a jó házasság titkát is elárulta: szerinte nem csak a szeretet tartotta őket együtt ötven évig, hanem az is, hogy megadták egymásnak szabadságot, illetve tiszteletben tartották egymás szokásait.

Címlapkép: Facebook/Story

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Pécsi Ildikónak már lecsengett a bírósági ügye, most egy újabb témán csámcsog. Azon azért elgondolkodhatna, hogy a férje nem élt volna-e még legalább néhány hétig, ha szerető, békés környezet veszi körül, nem az eszement háborúskodás a vagyonért, a saját unokájával - aki nekik soha nem ártott. És lám, mikor meghalt, semmit nem tettek a feje alá...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.