Az utasok 99 százaléka jól viseli a szájmaszkot a vonatokon, illetve ha felszólítják erre, akkor együttműködő – mondta Biber Anett, a MÁV szóvivője csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

MÁV: volt már kalauzverés a maszk miatt, de az utasok többsége fegyelmezett
Fotó: MTI/Mohai Balázs (archív)

A maszkviselés szabályainak megsértése az elmúlt héten tíz esetben összesen 172 perces vonatkésést okozott – közölte a MÁV-Start Zrt. kedden a www.mavcsoport.hu oldalon.

Biber Anett elmondta: szeptember 17-én

egy balatoni járaton egy utas megütötte a jegyvizsgálót, aki a maszk használatára szólított fel őt. Ebből rendőrségi ügy lett, és a vonat csak jelentős késéssel tudott továbbhaladni.

Hangsúlyozta, a vasúttársaság mindent megtesz a biztonságos utazásért a járvány idején, de ehhez az emberek együttműködésére is szükség van.

Hangsúlyozta, szabad téren, a nyílt peronon továbbra sem kötelező maszkot hordani, viszont minden zárt helyen kötelező 6 éves kor felett.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez csak egy példa, de a hírekből az jött le, volt több balhé is...ahová a rendőrség kellett. A kalauz használhatna paprikaszprét(az atomerős rendőrségit) valamint sokkolót...bár a tízfős pigmenttúltengéses kiccsalád ellen szart sem ér...talán a futás
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.