Ma délelőtt elérhetetlenné váltak Facebookon a legnagyobb magyar nyelvű járványtagadó oldalak – szúrta ki a Telex.

Lelőtte a Facebook Gődény, Lenkei és a többi járványtagadó Facebook-oldalát

Így járt például Lenkei Gábor bő százezres követőtáborral bíró oldala, ahol a koronavírus-járvány veszélyeit relativizáló, vagy egyenesen tagadó videókat tett közzé, továbbá az Apaszív nevű, kisebb maszkellenes oldal, illetve a magyar járványtagadók fő gyűjtőoldala, a Gődény Györgyhöz köthető "Normális élethez ragaszkodók" csoportja, több mint százezer követővel.

A Facebook mindeddig nem igazán foglalkozott a magyar járványszkeptikus oldalakkal, de úgy tűnik, elkezdődött valami.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Nem a facebook hanem maga a kormány facefigyelői nyúltak bele s blokkolták az oldalakat.
Rockxy
Boldogkői a vakcináról:
" Igazából 3, 4 vagy 5 évről van szó, de ha nagyon bedurvul ez a vírus, akkor hogy is mondjam...hamarabb is ki lehet hozni ilyet, ami azt jelenti, hogy a MELLÉKHATÁSOKAT NEM TUDJUK PONTOSAN, és a HATHATÓSÁGOT SEM TUDJUK BELŐNI PONTOSAN.
Ha hamarabb hozzuk ki, akkor nem biztos, hogy olyan hatásos, és LEHET, HOGY EGY KICSIKÉT NAGYOBB LESZ A MELLÉKHATÁSA."

És ezt egy tudós mondja: nem tudjuk pontosan...kicsikét nagyobb lesz a mellékhatása...
Nyugodjon meg mindenki, igaz?
Pálinkás Pál
@Rockxy: Boldogkőit tudósnak nevezed???,...én láttam az ATV- a vitaműsorban Gödényékkel...egy értelmes mondatot nem tudott elmakogni a maszk alatt...De azért Falus sem volt kutya...azt mondta..megpróbálom idézni " ha egy lakásban egyfajta ételtől két ember megbetegszik, azt már járványnak hívjuk!!" nos .és ezek képviselik a a magyar járványügyet!!
Rockxy
@Pálinkás Pál: Elcsesztem. :)
Egy valakik által tudósnak nevezett szarházi.
human
Na várj csak Facebook! Ha Nemzeti Adatvédelmi Biztosurunk terve megvalósul és Orbán dönthet kit lehet letiltva, akkor az ilyen görény félék meg lesznek védve, terjeszthetik a féltájékozottsággal, de magabiztosan terjesztett hülyeségeiket.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Sámannus
A gyógyszerek nincsenek mellékhatás nélkül. Aki megbetegszik jobb, ha a dobozokban lévő tájékoztatót el sem olvassa, csak utólag ha szükséges. Egyik ismerősöm mindig ezért tiltakozott a szedésük ellen, mert megijesztette a több oldalas lista. Most akkor mi legyen, menjünk ki a rétre gyógyfüvet legelni, mert nincs hozzá tájékoztató sem, és ezt még a marha is tudja .
Innentől már csak szórakozásból is híressé lehet válni a szkeptikusoknak. Egy szakembert pedig le lehet járatni az óvatos fogalmazás miatt. Az ominózus vitában ezért tűnik egyoldalúnak. Hiszen a demagógok határozott kiállása válik szimpatikussá, míg a tudományában jártas személy pontos fogalmazás ellenszenvet válthat ki. Az emberek nagy része erre nem is kíváncsi. Ezt a politika is így alkalmazza. Aki nem ígér fűt fát nem láttatja magát csodatevőnek, az nem lesz szimpatikus. A doki is akkor lesz elfogadott, ha kő gazdag, A szegény orvos nem kelt nagy szimpátiát, ha okosabb is.
Az ország is azért úszik a szarban, mert a daliás kétharmad igen faszául alkalmazza a kiállást a demagógia mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.