A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni, mert a középosztály viseli a társadalmi terhek legnagyobb részét – jelentette ki az alapító-pártelnök csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Volner János független, korábban jobbikos országgyűlési képviselő úgy vélekedett, hogy a középosztály képviselői képesek Magyarországot felemelni és előremozdítani. Vagyis az egyre szélesedő osztály tagjainak kell az országot jellemezniük, nem a jobb- és baloldali oligarcháknak – tette hozzá.

A politikus felhívta "a baloldalra szavazó nagypapák és nagymamák" figyelmét arra, hogy a jelenlegi baloldal nem a munkások, hanem "a homoszexuálisok és a milliárdosok" érdekeit képviseli.

Közlése szerint a jelenlegi baloldali politikusok azért dolgoznak, hogy

"homoszexuális férfiak kötelező iskolai tanórákat tarthassanak a kisunokáik részére, reklámozandó a homoszexuális életformát". Azért dolgoznak, hogy "homoszexuális férfiak a kisunokáikkal megegyező korú kisfiúkat és kislányokat fogadhassanak örökbe"

- fogalmazott.

Ugyanakkor – folytatta – aki a baloldali pártokat támogatja, az a milliárdos üzletembereket támogatja. Mint mondta, a három utolsó baloldali miniszterelnök, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyaránt olyan üzletemberek, akik a multinacionális nagytőke érdekeit szolgálják.

A Volner Párt normális értékrendű pártként ezeket a törekvéseket elutasítja – mondta Volner János.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mary
Hallottam egy riportot a rádióban, egy volt jobbikos polgártárs évek óta erőszakolta saját lányát
A kislány nyilatkozott a riportban, hogy mind őt mind az anyukáját( feleséget) megfenyegette apuka, így évekig nem derült fény a dolgokra
Apuka börtönbe került
Na ennyit a szélsőjobboldali politikusokról
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Babgulyás
Azért már az sokat elárul a személyiségéről, hogy képes a pártját önmagáról elnevezni. :-D
nezelodo
Alighanem ez is a dakota párt fiókszervezete lesz ha azt hiszik, csak a homoszexualitás a legnagyobb gondja ma az országnak.
Aki Én
Egy párt, melyet a homoszexuálisok keltettek életre? Na, ez sem kapott annyi f...t az életében, amennyire vágyott.
Ez így qrva beteg.
Mary
Hallottam egy riportot a rádióban, egy volt jobbikos polgártárs évek óta erőszakolta saját lányát
A kislány nyilatkozott a riportban, hogy mind őt mind az anyukáját( feleséget) megfenyegette apuka, így évekig nem derült fény a dolgokra
Apuka börtönbe került
Na ennyit a szélsőjobboldali politikusokról
Pálinkás Pál
Itt az újabb kakukktojás az ellenzéknek csúfolt oldalon...
csak úgy....
az antibuzialista volner párt..,jézus mária!
csak úgy....
nem a nép érdekében szeretnének dógozni,inkább a buzik elleni harcos utat választják!:) beszarás ez a pasas..
Eladott Ország
Az ellenzék felaprózása a fidesz érdekét szolgálja, Szanyi is ezt csinálja, szégyen ez a két figura. A "Mi gatyánk le van tolva" Volner pártja. Téged is meg vett a fidesz te szarházi gerinctelen pondró!
Jozefina
@csak úgy...: egyszerűen idióta!!! Azok is akik esetleg követik!!!
lampa laz
Azt szokták mondani, ha valaki nagyon tiltakozik valami ellen, annak nagyon is köze van ahhoz. Jani, szerintem te mélyen belekóstoltál ebbe a farokszerelembe és most ezzel akarod leplezni.
Nessy
Drága Volner NERtárs! A leszbikus, vagy biszex csinos hölgyek ellen nincs kifogása??? Különösen, ha magát szórakoztatnák! A pedofil Isten szolgái sem zavarják? Egyébként ott sem ismeretlen a homoszexualitás!
Nessy
@sgl: Ahhoz talán kellene némi műveltség, hogy ezzel tisztába legyen!
justhpeter
Ez a pártprogram , miszerint a fő cél a homoszexuálisok üldözése megítélésem szerint súlyosan tákolmánysértő, ezért a hatóságoknak azonnali hatállyal a betiltásáról kellene intézkedni.Akkor is, ha a Volner párt a kleptokrata-nemzeti-keresztény fideSS-kdnp szatelit pártja.
csak úgy....
így lesznek a nagy törökverökböl szimpla buziverök.
namihami
Már előre röhögök azon, hogy milyen hülye (ha még tud ennél is hülyébbet) pofát fog vágni, amikor majd sorra buknak ki a melegek a saját csordájából is. Akkor kideríti, hogy:: Soros, Gyurcsány, Karácsony, Brüsszel...
Aki Én
@Horizont: ez igaz, de a fidesz az ilyen eseteket mindig úgy kommentálja, hogy a baloldali politikus elkövette...
Mint a határon túli magyar, ha elkövető, akkor román állampolgár.
jesz
Volner nagy hazardőr...kikiáltotta kik a feketeseggűek: homokosok, farizeus baloldal, kőgazdag uralmon lévők, akik populistaként viselkednek...

hát nem tudom...ha ezt sikerül a köztudatba kőkeményen beágyazni, akkor a választásokon meglepetés-párt lesz...persze ehhez minden nap nyomatni kell tévében-rádióban az elveiket, csak hát az bizony sokba kerül...annyi meg nincs.
úgyhogy lehet hátradőlni, és kérni egy kávét.

(csak szólok, hogy már kezd éledni az ellenszél)
legott
Vannak ám a fideszeseknél is hülyébbek. Eddig a KDNP-sekké volt a vándordíj, de most a Volner Párt átvette a "vezetést".

És a "Valaki leszopott a bokorban, de nem tudom ki, mert nem láttam a bokortó" c. regösénekre vonult be a vezetőtestület.

www.youtube.com/watch?v=kItgRx8qi-s

A magyar középosztálynak PONT ERRE van szüksége, hogy kiszélesedjen!
legott
Úgy tűnik, Volner Jánosnak csak a homoszexuális (meleg) férfiakkal van baja.
A homoszexuális (leszbikus) nőkkel semmi baja sincs. Azokból kettőt is szívesen látna az ágyában.

Ja, és hogy kik támogatnak "milliárdos üzletembereket" és kik szolgálják a "multinacionális nagytőke érdekeit", arról sok középosztálybelinek más véleménye.
Mindjárt a pártalapításkor, csúsztatni, hazudni, félrevezetni az embereket, az rossz ómen.
Clavigo
Végül is nincs ennél fontosabb probléma az országban.
karma1
Aki allandoan buzizik, vagy eppen csak ellensegnek kialtja ki oket, az mindig attol retteg, hogy sajatmagabol ki fog torni egyszer a latens homoszexualitas.
Az egybites agya'hoz gratulalok, na meg a fo celkituzesehez : gondolom estenkent porgeti a kezeben a Mein Kampf-ot, es titokban jobbkezes karlenditessel koszonti a legkozelebbi baratait - mar ha vannak.
Viszont elmehetne ezzel az erovel a Nemzeti Muzeum egyik vitrinjebe is, a laba ele pedig elhelyezhetne egy feliratot: "A tipikus magyar ember, aki soha nem valami MELLETT, valami jo celert agital, hanem VALAMI vagy VALAKI(K) ELLEN "... mert a csokevenyes agyaval meg egy faradt ideologiat sem tud osszeutni, amire toborozhatna maga moge kovetoket, de ebben a "programban" mindig benne lehet egy jo kis verekedes, kiabalas, masfajta megmozdulas, egy amugyis kiszolgaltatott nepcsoport ellen, akik pedig magyarok, magyarul beszelnek, ADOZNAK, es esetleg eppen az o tyukszaros eletet mentik meg egy mentoautoban, vagy egy korhazi agyon, esetleg egy homoszexualis rendor szedi ki egy lincselni vagyo tomeg kozepebol... Veszelyes jatekba kezdett, nem biztos, hogy lesz meg 2 jo eve ...
terlasz
Aztán majd jön a szegedicsanád-effektus...
Eladott Ország
@Clavigo: tegnap, 23:09 ♦ Pont azt akartam írni. Volner egy lefizetett fidesz bérenc, vagy simán csak egy elmebeteg!
ómió
Na! Egy újabb "egészségpárti fórum"?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
karma1
@terlasz: A csanad legalabb abbahagyta, mikor kiderult, hogy o is zsido, de ez nem fogja, mert o egy karrierista megelhetesi politikus. A csanad az asszem pap (is) volt, - neki is megvolt a maga "meloja", feladata. volnernek semmije sincs, csak az idult agyu politizalasa...:(
karma1
@Eladott Ország: Hat igen... Egy latens buzi - mert szerintem volner az ! -, meg egy kozismerten gyakorlo alkesz all ki "uj" parttal ! Az eszem megall! Bomlasztjak a baloldali osszefogast - de nem hiszem, hogy sikerrel tudnak tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.