Az ellenzéki párt már dolgozik az új kormányzati csapatán. 700 ember felkészítése zajlik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ja nem mondtam- de én Dobrev párti vagyok. Intelligenciában, felkészültségben, szociális érzékenységben magasan veri a férfi politikusokat- mindet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Megjöttek az okos megmondók: aki erre vagy arra az ellenzéki pártra szavaz, az a Fidesz szekerét tolja, az a Fidesz hatalomban maradását akarja.
Ki-ki döntse el: hallgat-e az ismeretlen beírók uszító mondanivalójára, vagy azt az elvet követi, hogy aki nincs velük, az velünk van?!
Most éppen a Momentum van kikiáltva közellenségnek, '18-ban az LMP volt!
"Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére..."
karma1
@Béla333: Beluska, melott megint gyurcsanyoznal egy joizut, nezd mar meg, kit vedesz olyan vehemensen - 2 eve bedoltel Szel Berninek, most bedolsz ennek a simulekony takonynak, aki eppen eddig ket ember neveben HAZUDIK, illetve el vissza!
Bajnai mar megcafolta a hirt: NEM ter vissza a magyar politikai eletbe, es plane nem fgya mellett
pestibulvar.hu/2020/09/27/bajnai-fontos-bejelentest-tett-sokan-nem-orulnek-neki/ ez meg itt Oszko Peter elhatarolodasa
hirklikk.hu/kozelet/fekete-gyor-hatalmas-ongolt-rugott-oszko-peter-mar-el-is-hatarolodott-a-momentumtol/370244?fbclid=IwAR3Gqh1HhelgWpSapntYCRp-slK0jerBFP5ZUnEt5Eo0MVZQ7SRf26L-_fQ
evacica
Fekete-Győr egyre jobban hajaz a fiatal Orbánra! Ez az állandó Gyurcsányozás, most épp Dobrev van a soron, nem tesz jót az összefogásnak! Bőszíti a DK szavazótábort! Ha ezt így folytatja a fidesz győz 2022 ben! Amit csinál az a fidesznek használ csak és nem az ellenzéki összefogásnak! Jó lenne, ha a pártjából figyelmeztetnék, vagy ő se hallgat senkire mint Orbán?!
Yoda69
@Béla333: Bela neked komoly bajok vannak a memóriáddal. Senki nem kiáltotta ki közellenségnek az LPT-t 18-ban, sot pont ellenkezőleg. Minden ellenzéki part összefogást akart. Ezt végül a jobbik es az LMP torpedózta meg aminek újabb 2/3 lett az eredménye. Igy szerintem az LMP es a jobbik tolta a fideSS szekeret.
A Momentum sincs kikiáltva közellenségnek, hanem az összefogás 2. legerősebb partja. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.