Az ellenzéki párt már dolgozik az új kormányzati csapatán. 700 ember felkészítése zajlik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ja nem mondtam- de én Dobrev párti vagyok. Intelligenciában, felkészültségben, szociális érzékenységben magasan veri a férfi politikusokat- mindet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Szerintem sem lehet nyerni Dobrevvel. Ha nem Gyurcsánné lenne, akkor talán, de hát az!
namihami
Fekete-Győrrel talán igen?
Momentum? Egy újabb fiókfidesz párt. A Lömöpö reinkarnációja.
Aki Én
Van benne igazság. De ez az önjelölt kis orban sosem volt szimpatikus. Lesz még vele gondunk. Szerintem többet árt, mint használ.
Ronin2
Ebben az országban van vagy 1 millió alkoholista.
Simán bejutnának a Parlamentbe,ha felvállalják betegségüket.
Sőt
Az ország egyik legerősebb pártja lehetnének!
A "másságukkal" tüntetők is alapíthatnának egy pártot,vannak annyian,hogy megugorják a küszöböt.
A kábítószerfüggők is lassan a spiccen lesznek.
Persze,aki "halmozottan hátrányos helyzetű",az hezitálhatna hová szavazzon.D
A bazaltarcú Klára asszonynak velük /is/ össze kéne fogni.D
A magyar "Koncsitavurszt" meg arra hajt,hogy a büdös életben ne kelljen egy gazszálat sem odébb tennie.
Ellenzék!
Ellenzék??
kereső
Van némi ellentmondás ebben a cikkeben/interjúban. Azt mondja FGY, hogy a pártvezetők megállapodta a közös program alkotásban. a közös programmal való indulásban. Ugyannakkor 700 embere készül arra a Momentumnak, hogy elfoglalja az államigazgatást gyózelem esetén.Szakpolitikájuk kidolgozását meg olyan nevek segitik- Bajnai, Balázs P, Oszkó, Bod Péter Ákos...
Akkor ez most hogyan is lesz?
Dobrevvel kapcsolatban- várjuk már meg , hogy elinduljon egyáltalán, azután meg az előválasztást, amelyen el kell indulnia a Momentum jelöltjének is, különben nem ér a neve.Nem kéne itten elsőséget vindikálnia magának senkinek sem- mert egyedül nem megy, és az egész csak akkor lesz sikeres, ha egyenrangú felek szövetsége jön létre- és bonyolitja le egy esetleges gyózelem esetén a rendszerváltást. mert nem kormányt kell váltani, hanem a NER-t/ LE!
kereső
Ja nem mondtam- de én Dobrev párti vagyok. Intelligenciában, felkészültségben, szociális érzékenységben magasan veri a férfi politikusokat- mindet!
kissé felnőttem
ezért tartunk ám itt mert senkinek semmi és senki nem jó, ennyi okosat a főld sem bir ám etetni ,
volt Rákosi ki mert ellene szólni? senki
Volt Kádár ki mert megnyikkannni senki mindkettőnél volt begyüjtés meg ávós autó...22,00 tájékán..
akkor ennyi okossal szarra sem lehet menni ezt használja ki a most,
a balfaszságaitokat, Sajnos joggal. A fej nem a kalap tartására teremtődőtt ésszerű logikus gondolkodásra nem hőbörgésre, .2023 ig marakodtok ? utána 2030 -ig is ?. bravó
Én már Szt. Péternél ti meg Ázsiában .Alternatíva képpen
kereső
Nem vagyok politikus- de Majtényiéknek volt 2018-ra egy menetrendjük- győzelem- NER lebontása/ IV. Köztársaság- Alkotmány- új választójogi Tv.- választás, azaz egy minimum program. Nem fáklyás menet, és ehhez "férfi" kell- kellő határozottsággal, együttműködési és kompromisszum készséggel. Szakértelemmel a jogban, a közigazgatásban, és meggyőzni a lakosságot, tömegtámogatást megnyerni a programhoz..A férfiak már mindezt bemutatták, hogy hogyan nem lehet csinálni. Mert ha rájuk hallgatunk, akkor négy év műlva, vagy még hamarébb ismét jön egy orbán. Mit akar FGY???
Béla333
Ez olyan dolog, hogy pl. egy DK-s csak mocskolni tudta Szél Bernadettet, amikor az LMP miniszterelnök jelöltje volt.
Ez jól esett nekik. Most meg Gyurcsánynét nyomják előre és szeretnék, ha a teljes ellenzék felsorakozna mögötte.
Érdekes hozzáállás.
Én Szél Bernadettet jobb jelöltnek tartom, mint Dobrevet.
Peller Anikó
Fekete-Győr az összefosás bajnoka, Kunhalmiba momentán még nem kötöttél bele, csak szólok.
Eriksson
@Béla333: 18:22, 19:50
Dobrevvel nem az a baj, hogy Gyurcsányné, hanem az, aki. Amilyen ideológiai környezetben nőtt fel, és ahogy fel lett építve a személyisége, egy- az egyben hozza azt a múltidéző hangulatot, ami a rendszerváltozást előzte meg. Csak akkor a Szovjet, most pedig az Európa unió elkötelezett híveként.
Mindegy, hogy milyen nagyhatalmi háttérrel, csak lehessen folytatni a családi vérvonal adta kiváltságos előnyöket.
Valójában Gyurcsány a Dobrevné és nem fordítva.
Béla333
@Eriksson: 20.16
Nekem más a gondom vele. Mint a volt miniszterelnök neje ugyanúgy tudomása lehetett az elmúlt évtizedek Fidesz-MSZP közös lopkodásoknak. Esély sincs arra, hogy feltárja, kivizsgálja ezeket a bűnös összefonódásokat, a korrupciós ügyeket, hiszen esetleg a férjére is fröccsenhetne a sárból.
Ennyire szoros kötődés nem engedi a tárgyilagos vizsgálatot.
Az meg még nem is biztos, hogy bármit is ki szeretne vizsgálni az elmúlt 30 év disznóságaiból.
Eriksson
@Béla333: Felejtsd el egy pillanatra Gyurcsányt.
Klára asszony édesanyja a volt export-import ügyletek kiváló vezetője, minden egyes ezzel kapcsolatos ügylet résztvevője úgymint első számú anyagi haszonélvező, úgymint kapcsolati tőkével rendelkező személy, erősen hozzájárult az előző rendszer fenntartásához 2010.-ig. Még ma is, mint az eszmerendszer kiváló képviselője erősen azon van, hogy a régi szép idők visszatérjenek, s erre a legmegfelelőbb személy a mai Európa parlamenti, s rögtön tisztséget kapó képviselőnő, maga Dobrev Klára.
Peller Anikó
@Béla333: 30 élvezzél már te szerencsés, hát nem fogod fel, hogy a fidesz akit hatalomra segítettél bazmeg az elempés hazugságaiddal milliárdszor többet lopott mint a komcsik összesen és még te dumálsz mocskolódásról. A Gyurcsány amikor hatalomra került azt nem arra használta, hogy kitömje a zsebeit, ellentétben a zsírmórral és mégis a dékát baszogatod.

@Eriksson: neked meg mi bajod az előző rendszerrel, nem lehetett eleget lopni? Mert most lehet, nemtán te is lopsz ahogy bírsz?
kishonda
Úgy tűnik a momentum mindenáron az lmp sorsára akar kerülni.
Eriksson
@Peller Anikó: Hol beszéltem én lopásról? Üzleti és politikai kapcsolatokról beszéltem.
De mintha neked lenne hiányérzeted.
karma1
fekete-gyor nekem elso pillanattol kezdve nem mas, mint orban 31 evvel ezelotti reinkarnacioja - meg kulsore is. Mar regebben feltunt, hogy elegge fidesz-barat, de ezzel a - egyebkent teljesen felesleges megnyilvanulasaval, mert a rosseb sem kerdezte - egeszen biztosan a fidesznek tesz szivesseget a 2022-es valasztason.
Bele lehet gondolni, hogy mit fog tenni orban, ha kap meg 4 evet - ahogy egyebkent tervezi
karma1
@Eriksson: Kedves, ebben most nagyon nem ertunk egyet! Mig Dobrev Klara azon dolgozik az Unioban, hogy legyen mindenhol egyseges (es eleg MAGAS) a minimalber az Unioban, addig fekete-gyor tuzzel-vassal irtja a nyugdijasokat: o akarta eloszor megvonni az X even feluliektol a szavazati jogot, a jogositvanyt, es o tartja teljesen feleslegesen kidobott penznek a nyugdijakat.
Bela333 baratunk totalisan GYurcsany-fobias, amely fobiajat mar sikeresen kiterjesztette Dobrev Klarara is - meg o sem tudja, miert, (leginkabb mert "csak"), es mindigf is Szel Berni volt a kedvence.(Belanknak) Aki azt sem akarja tudomasulvenni, hogy jelenleg is azert el szarul, mert 2018-ban eppen a lmp arulasaval maradt hatalmon.
Mielott mindenki egymasnak esne, meg kell varni az elovalasztasokat, amik utan mindenkiben sokkal vilagosabb kep fog kialakulni azt illetoen, hogy ki legyen az ellenzek favoritja. fekete-gyor SEMMIKEPPEN sem lehet "a jovo" - nem akar o mast, csak uralkodni es hatalmon lenni, mint orban!
karma1
@Eriksson: Erdemes beleolvasni a wikipedia oldalaba, amibol eleg gyorsan kiderul, hogy az apai nagyapja igencsak kotodhetett a kadari hatalomhoz, hogyha tanacselnok lehetett Heves megyeben, es az apuka sem lehetett rosszban azzal a mocskos kadarista-groszista rendszerrel, ha ilyen magas pozicioban maradhatott. Arra is tessek figyelni, hogy a munkahoz kb. annyira fu"lik a foga, mint orbannak hasonlo eletkorban - egy nagyon mocskos uzsoras cegnek dolgozott kokemenyen 4 honapig, mint behajto. (A General Electric a lampaizzokon kivul meg sok minden gyartasaval foglalkozik, de a legmarkansabb vallalkozasa a GE Money hitelezotarsulat, akik a vilagon a legmagasabb uzsorakamatra adnak penzt a szerencsetlen raszoruloknak. Aki ennek a bagazsnak tartozott, azokat a penzeket probalta meg begyujteni.) Mindenhol csak ugyvedbojtarkent volt jelen - Magyarorszagon es Nemetorszagban is - ez a munkakor inkabb csak azzal telik, hogy figyeli a munkakozossegben dolgozo meno ugyvedeket, es reszmunkakat csinal egy-egy ugyben, - amit egy ugyesebb titkarno is el tud vegezni, sokkal olcsobb oraberert. Ot megvalasztani eletveszely, mert bar mindent tagad, (mindket oldallal szembenallonak tartja magat), de az ellenzeki oldallal szemben most meg arulova is valt - eppen most teszi konnyebbe orban viktor a'lma't azzal, hogy o is elkezdett gyurcsanyozni, dobrevezni - holott igazi tomeget meg nem tud felmutatni maga mogott.
hu.wikipedia.org/wiki/Fekete-Gy%C5%91r_Andr%C3%A1s_(jog%C3%A1sz)#cite_note-6
Rockxy
dehogynem!
klárika vezeti a listát, gyuri meg elékeli a mammamaríját.
dr. prédikátor
@karma1: de azért te is jól éltél a " mocskos kádárista" rendszerben úgy e???
Peller Anikó
@karma1: 23:26, megvette orbán kilóra, kisérletiesen hasonlít a botkázáshoz, akinek szintén csak annyi volt a dolga, hogy gyurcsányozzon egyet. Pontosan mint az elempé szerepe volt, semmi program csak gyurcsányozniuk kellett. És az agymosott droidok még most is csak gyurcsányoznak miközben azt hiszik szent meggyőződéssel ő egy patás. Pedig csak egy szerencsétlen de tisztességes naiva aki lemondott, mert nem bírta a gyalázkodást. Ez nagy hiba volt. Aztán meg kiment a migrácsokhoz, ez is nagy hiba volt.

Van még valaki másnak a politikai pályán ennyire kevés libája?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
karma1
@dr. prédikátor: En nagyon keveset dolgoztam az IGAZI Kadar eraban, mert akkor nagyon fiatal voltam - az eletkoromnak megfelelo berezessel. De 89-tol mint annyi mas ember, maganvallalkozasba kenyszerultem, ami vegulis jol sult el, de az semmilyen rendszernek nem volt koszonheto, kizarolag az en szaktudasomnak. Viszont a Kadar korszakban tanulhattam, felvilagosult, kivalo tanaroktol, es jo tankonyvekbol, nem olyan rendszer szerint, es nem olyan mocsadek tananyagbol, mint ami most van.
karma1
@Peller Anikó: Juhasz Zoli "Shepherd" mar "meguzente" fgya-nak, hogy szoljon mar valaki neki (fgya-nak), hogy a gyurcsanyozas mar fideszes korokben sem sikk, Dobrevnek meg a terdeig sem er fel. ...:o))) Hat kb. ez a felallas...:o))))
dr. prédikátor
@karma1: érdekes! ingyen tanulhattál abban a "mocskos kádárista" rendszerben jó tankönyvekből és jó tanároktól!!! Mostn mégis azt a rendszert gyalázod és nevezed mocskosnak!!!
karma1
@dr. prédikátor: Bakker, csak most neztem vissza a kommentemet, es csak most vettem eszre, hogy lehagytam az idezojelet! Ettol volt felreertheto, amit irtam! De ezt mar tisztaztuk - ill. en csak most lattam, mi lehetett a problemad! Bocsika! ...:o)))
Nyírfa
Akkora mellényed lett, fiú, hogy többször körbe tekerheted magadon. Úgyhogy vegyél vissza!
Béla333
A Momentum is fogja be a pofáját!
Itt csak a DK-s szekta mondhatja meg a tutit!
Nyírfa
@kereső: 09.24. 19.12

Szerintem ez a szakembergárda az összefogást segíti, készíti fel a győzelemre és az azt követő kormányzásra. Csak a Momentum vezetője felült a lóra mint Semjén, amikor közröhej tárgyaként belovagolt Erdélybe.
Nyírfa
@dr. prédikátor: tegnap, 06.07

Félreértetted azt a" mocskos kádárista" rendszert. Szerintem gúny volt. Ha tévedek, bocs.!
GeoCravker
Fekete Győr egy infantilis akarnok, aki hazugsáfra gründolt magának egy pártot. Aki a momentumra szavaz az egy neofideszre szavaz.
Béla333
Megjöttek az okos megmondók: aki erre vagy arra az ellenzéki pártra szavaz, az a Fidesz szekerét tolja, az a Fidesz hatalomban maradását akarja.
Ki-ki döntse el: hallgat-e az ismeretlen beírók uszító mondanivalójára, vagy azt az elvet követi, hogy aki nincs velük, az velünk van?!
Most éppen a Momentum van kikiáltva közellenségnek, '18-ban az LMP volt!
"Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére..."
karma1
@Béla333: Beluska, melott megint gyurcsanyoznal egy joizut, nezd mar meg, kit vedesz olyan vehemensen - 2 eve bedoltel Szel Berninek, most bedolsz ennek a simulekony takonynak, aki eppen eddig ket ember neveben HAZUDIK, illetve el vissza!
Bajnai mar megcafolta a hirt: NEM ter vissza a magyar politikai eletbe, es plane nem fgya mellett
pestibulvar.hu/2020/09/27/bajnai-fontos-bejelentest-tett-sokan-nem-orulnek-neki/ ez meg itt Oszko Peter elhatarolodasa
hirklikk.hu/kozelet/fekete-gyor-hatalmas-ongolt-rugott-oszko-peter-mar-el-is-hatarolodott-a-momentumtol/370244?fbclid=IwAR3Gqh1HhelgWpSapntYCRp-slK0jerBFP5ZUnEt5Eo0MVZQ7SRf26L-_fQ
evacica
Fekete-Győr egyre jobban hajaz a fiatal Orbánra! Ez az állandó Gyurcsányozás, most épp Dobrev van a soron, nem tesz jót az összefogásnak! Bőszíti a DK szavazótábort! Ha ezt így folytatja a fidesz győz 2022 ben! Amit csinál az a fidesznek használ csak és nem az ellenzéki összefogásnak! Jó lenne, ha a pártjából figyelmeztetnék, vagy ő se hallgat senkire mint Orbán?!
Yoda69
@Béla333: Bela neked komoly bajok vannak a memóriáddal. Senki nem kiáltotta ki közellenségnek az LPT-t 18-ban, sot pont ellenkezőleg. Minden ellenzéki part összefogást akart. Ezt végül a jobbik es az LMP torpedózta meg aminek újabb 2/3 lett az eredménye. Igy szerintem az LMP es a jobbik tolta a fideSS szekeret.
A Momentum sincs kikiáltva közellenségnek, hanem az összefogás 2. legerősebb partja. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.