Párnát sem tudnak adni a koronavírusos betegeknek a kiskunhalasi kórházban – ezt állítja egy ott fekvő beteg az RTL Klub Híradójának.

A férfi felvételeket is küldött a pókhálós, lerobbant, omló vakolatú kórteremről, a szobákban pedig nincs melegvíz.

Eközben a városban üresen áll az a teljesen új, és minden géppel felszerelt konténerkórház, amit direkt a koronavírusos betegek gyógyítására építettek a tavasszal, és még Orbán Viktor is megtekintette. Az RTL klubnak nyilatkozó férfi szerint

a rendes kórházba is mehetne a miniszterelnök, aki szerinte elsírná magát.

A férfi azt is elmondta,

sajnálja az ott dolgozókat, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, de kevesen vannak.

A kórház egyébként az válaszolta a csatornának, hogy az épületet tavaly kifestették, de nemrég csőtörés volt, pókokat pedig nem láttak a reggeli viziten.

Címlapkép: rtl.hu

(blikk.hu)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megnyugtatom ezt az uriemnbert: orban NEM sirna el magat, hanem elegedetten osszedorzsolne a tenyeret, es tudomasul venne, hogy a magyarorszagi nepirtas tervszeruen, folyamatosan folyik, es ezert neki semmit nem kell tenni, csak hagyni tetlenul azt, hogy osszedoljon az egeszsegeugy - a valosagban es kepletesen is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Megnyugtatom ezt az uriemnbert: orban NEM sirna el magat, hanem elegedetten osszedorzsolne a tenyeret, es tudomasul venne, hogy a magyarorszagi nepirtas tervszeruen, folyamatosan folyik, es ezert neki semmit nem kell tenni, csak hagyni tetlenul azt, hogy osszedoljon az egeszsegeugy - a valosagban es kepletesen is.
csipetke
Hogy orbán elsírná magát egy romos kórház láttán?Biztos,hogy nem. Viszont ha valamelyik felesleges stadion lenne romos,vagy nem működne a gyepfűtés,akkor tutira zokogna
justhpeter
Gyakorlatilag már csak a benne dolgozók jószándéka viszi az egészségügyet.
szaboria1
@karma1: @csipetke: @justhpeter: Van egy erős gyanúm, hogy ez a felvétel a külön álló épületről készült ami valamikor ez elfekvő részleg volt. Sokat járok oda de az emeletes részen még nem tapasztaltam ilyen állapotokat. De viszont felháborító ha meg építették azt a mobil kórházat akkor miért nem ott ápolják őket. Nem mutogatni kellene hanem használni is.
Jozefina
Azért is "jó" a látogatási tilalom a korházakban, mert így kevesen veszik észre az áldatlan állapotokat és kevés a nyilvánossága is!!!
verőce21
Egy használaton kívüli épületrészben lehet találni ilyen részeket, mint a fotón... Fentebb már megírták, 07:04-ben.
KisGenyo2
Soros pókjai ügyesen elbújnak vizit idejére. Megtanulták a CEU-n! XD
vacsi
Ezek szerint nincs elég takarítónő! Mennyi fizetnek vajon nekik?
Aki Én
@verőce21: Ebben a videóban 0:35-től maga orbán mutatja be a magyar kórházi állapotokat. Ha személyesen szeretnéd látni, látogass el pl. a János kórházba. Én láttam, egészen elképesztő ami ott van.
Ez orbán fészbuk oldala, mielőtt kitalálnád, hogy valótlan:

www.facebook.com/orbanviktor/videos/646783092826601/
szegfue
@szaboria1: 7:04 A jó, hogy Te nem tapasztaltál hasonlókat. Ha most a gyanud szerint ez a régi "elfekvő" részlegről készült és ilyen elhanyagolt ez a külön álló épület, akkor hogy a fenében "kezelhetnek" itt betegeket?! Egyszerüen érthetetlen.
verőce21
@Aki Én: A János Kórházat már régen le kellett volna bontani!
verőce21
@szegfue: Nem kezelnek ott betegeket, csak még nem bontották le azt a különálló épületet!
A rosszindulatú pedig bejutott és csinált egy-két fotót...
Ezzel van tele az RTL is...
verőce21
@Aki Én: Én elsőnek azt a korszerűtlen pavilonos részt bontanám le az országban...
Másodiknak a Szegedi Klinikát...
szaboria1
@szegfue: Számomra is érthetetlen. Mert pont a Kiskunhalasi kórház lett kijelölve a régió vírusos betegeinek kezelésére. Ezek szerint a mobil kórház csak mutogatásra épült.
szaboria1
@sgl: Nem tudom mióta vagy itt a propin de sokan tudják nem fidesz párti vagyok én szeretem a tényeket. Csak a gyanúmat írtam le. De ajánlom látogass el a Halas infó oldalára és pont a főigazgató nyilatkozott az állapotokról.
szegfue
@verőce21: 8:36 Nem tudom elhinni, hogy valaki ennyire "rosszindulatu" legyen, amikor betegen fekszik egy kórházban...Az emberek általában csak "végveszélykor" mennek kórházba, amikor már nagyon rosszul vannak és nem javul az állapotuk. Mondjuk azt sem értem, hogyan lehet ilyen ostoba, hiszen, ha "hazudik", akkor pillanatok alatt kiderül. Fogalmam sincs kinek, mit higgyek el?!
szaboria1
@verőce21: Tudod jól nem sokszor értek veled egyet de most kénytelen vagyok neked igazat adni. A János kórház már 1991-kor sem állt egy műszakilag rendben lévé épületekből. Volt olyan épület ami tipp topp volt de volt bizony már akkor is lepukkant épületszárny.
szaboria1
@szegfue: Nézd igaz már mostanában nem igen tudom miként működnek ilyen helyzetben a kórházak de szerintem ebben az esetben igen el kell különíteni. Az főépület szerintem nem alkalmas erre. Ugyanis még az emeleten is van szakrendelés.
Gyütt Mönt
Ha erről Orbán tudna, biztos nem hagyná.
Aki Én
@verőce21: @szaboria1: @szegfue: Igazából mindegy, hogy ez az eset így igaz-e, mert tény, hogy sok működő kórházunk valóban így néz ki.
Hosszú évekkel ezelőtt hasonló képeket láthattunk ukrán kórházakról, hát, hüledeztünk tőle.
verőce21
@Aki Én: De ez nem az elmúlt 10 évben lett ilyenné...! Ebben vastagon benne vannak a lipsi kormányok is.
De az olyan egyszerű faék emberek, mint te vagy, ha vádolni, vagy terelni akarnak valamiről, akkor előjönnek az egészségügy-oktatás kombóval, amiről éppenúgy tehetnek, sőt...!

"...sok működő kórházunk valóban így néz ki." - igen, valóban bontásra vár úgy 43-45 db kórházunk!
Aki Én
@verőce21: ...micsoda érvelés. Ha 10 éve is ilyen volt, akkor nem érdekes, maradhat.
De az olyan egyszerű faék emberek, mint te vagy, ha terelni akarnak valamiről, akkor előjön az ,,emútnyócév".
Hogy azóta eltelt 10 ,,gazdaságilag dübörgő", az mindegy is.
De akkor menjünk vissza még, az első orbán-kormányig, ők is benne vannak.
Azóta viszont csak romlott a helyzet, elvontak az eü-ből, sok idő eltelt, mégis ilyenek.
Sőt, azt harsogjuk, hogy világszínvonalú, irigylésre méltó. Ilyet még a lipsik sem hazudtak.
Bután szelektálsz.
Aki Én
@verőce21: 2019 augusztus ,,Először esett be a GDP 7 százaléka alá az egészségügyre fordított kiadás a KSH adatai szerint. A 6,9 százalékból is mindössze 4,8 százalékot áll az állam, a többit a betegek fizetik. "
,,A hírekben azt halljuk, dőlnek a milliárdok az egészségügybe, miért mindennapos mégis a hiány?
A tények: a 2019-es költségvetésben 16 milliárd forinttal kevesebb szerepel az intézmények működtetésére, mint a tavalyiban."
,,Miért kell sok műtétre várni, ha üres 14 ezer kórházi ágy?
A tények: a kórházi ágyak 34 százaléka üresen áll, részint finanszírozási okokból: mert nincs pénz a beavatkozások elvégzésére. "
www.valaszonline.hu/wp-content/uploads/2019/08/egy_fore_juto_eu_kiadas_eu_magyar-1024x597.jpg
,,Hogyan lehet erős az állami egészségügy, ha gyengék a vezetői?
A tények: 2018 óta a harmadik államtitkárt és tisztifőorvost fogyasztja a politika."
,,Huszonkét éve nem volt ilyen mélypont a magyar egészségügyben"
www.portfolio.hu/gazdasag/20190918/huszonket-eve-nem-volt-ilyen-melypont-a-magyar-egeszsegugyben-401201

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_tette_az_orban-kormany_az_egeszseguggyel_het_ev_alatt_grafikonon_a_meghokkento_eredmenyek.631920.html
Aki Én
@verőce21: 2020: ,,A harmadik legkevesebbet fordította egészségügyre Magyarország az EU-ban, GDP-arányosan"
2016-ban még hatodikok voltunk.
verőce21
@Aki Én: Bután érvelsz! Nem ,,emútnyócév"-et írtam, hanem az összes korábbi lipsi kormányt!

A Fidesz legalább elkezdte a kórházfelújítási programot 2010-ben! Póluskórházak, SBO-k, Rendelőintézetek tucatjai újultak meg...! De egyszerre nem megy az összes intézmény felújítása... Amúgy is túl sok kórház van az országban! Erre most a járvány jól rámutatott...
A szocik viszont semmit nem tettek e téren!
Aki Én
@verőce21: Ezt mind bírtad mondani kettő perccel azután, hogy néhány tényadatot mellékeltem?
Ez igen...
Mielőtt megint azt találnád mondani, hogy nem igaz, hozd azt is, hogy akkor mi az igazság.
Csizmás Kond
Propaganda az egész, és szokás szerint mindenki a sajátját fújja. Az egésznek az volna a természetes hitele ha valaki itt úgy állna elő hogy íme én voltam ott én fényképeztem stb.
Akkor amikor napirenden óramű pontossággal sokaknak az a feladata hogy szapulja a kormányt akkor nincs amiért ilyen ismételtek újrafogalmazott meséktől hasra esni...ugyanis ha valaki folyamatosan olvasta az ilyen híreket az az érzése támad, hogy ezt már hallotta valahol, és ha utánkeres rájön hogy a fizetett szólisták lustaságból vagy nemtörődömségből a saját vagy átvett dolgokat írják át időről időre...mert tudják hogy a táboruk a betokosodásukban úgysem veszik észre...viszont más igen.
verőce21
@Aki Én: A statisztikád nem érdekel...
Az igazság az, amit írtam: "A Fidesz legalább elkezdte a kórházfelújítási programot 2010-ben! Póluskórházak, SBO-k, Rendelőintézetek tucatjai újultak meg...! De egyszerre nem megy az összes intézmény felújítása... Amúgy is túl sok kórház van az országban! Erre most a járvány jól rámutatott...
A szocik viszont semmit nem tettek e téren!"
Aki Én
@verőce21: ..na, baszod, te is pont a hétvégére pukkantál le.

,,Huszonkét éve nem volt ilyen mélypont a magyar egészségügyben"
Aki Én
@verőce21: ...egyébként ha kevesebbet lopnának, akár be is fejezhették volna 10 év alatt.
verőce21
@Aki Én: Te tipikus lipsi vagy! Olyannal vádolsz, amit magadfajta követett el, vagy idézett elő…!
Aki Én
@verőce21: ...be vagy rúgva? Nem forog a nyelved.
Aki Én
@verőce21: Te tipikus illipsi vagy! Telibeszarod a valóságot, a tényeket. Azt akarod bemesélni, hogy amiről te nem tudsz, vagy nem akarsz tudni, az nincs.
kissé felnőttem
Tolmács nélkül nesztek semmi fogjátok jól. csőtörés volt akkor jegyzőkönyv is készült ugye? ja tavaly azóta kit miért meszeltek el? Na holnap a belügyér és viktor is odaugrik remélem én, kiderítik merre volt csőtörés + pók hókusz pók
ómió
A "lényeg", hogy a széfek "jól vannak"!
TollerBela
Elvezélnyelnek 12 embert, de az osztály továbbra is rezzenéstelenül ellátja az alapfeladatait ! Ebben a kijelentésben a hunyó az alapfeladat, mert azt akár minden nap újra lehet fogalmazni. Orvost találni a betegekhez - az nehezebb ! Így járt ez a kiskunhalasi kórház is. Építettek mellette egy másikat, ez elmegy úgy, ahogyan van. A másikat mutogatjuk, ezt meg terheljük, nehogy bepiszkolódjon a szép új. Valami nagy baj van ezekkel az emberekkel, ideje lenne rájuk szőlni !
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Hihetetlen, hogy az egészségügy még mindíg nem mer beszélni... már régen a földön van, de folyamatosan mondogatja: nem estem el, nem estem el! Akinek esze van, régen lelépett az eü-ből. Akik maradtak, nos...van az a határ, ahol testületileg fel kellene állni és azt mondani: Eddig és nem tovább!
csak úgy....
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: talán tanultak Sándor Mária példájából?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@csak úgy...: Ne is mondd...példátlanul gyalázatos dolog volt.
creativehun
@verőce21: Nincs olyan,hogy lipsi...ne legyél már ennyire bura...Hát ezt tanították neked a fidesz gyűlésen??? Legfeljebb libsi lehet...mint a liberális szó kifacsarása..mert a fidesznek minden ami szabad,ami egyenlőségen alapul az rossz..ezért a hívei..akiknek t9öbbsége a szó jelentését sem ismerik mert egyszerűek mint egy faék..kifacsarták a liberális szót..így lett belőle libsi..Aztán vannak a még egyszerűbben lásd..mint te..akik még ezt sem képesek leírnio...így leírnak egy tök értelmetlen lipsi ..szót ami se pro se kontra nem jelent semmit... Mellesleg..akkor ha igaz amit állítasz,hogy lám..a liberálsi kormányok sem újították fel a kórházakat..akkor lényegében elismered,hogy akórházaink zóma..abban a fránya átkos cocializmusban épült! Amit persze mi eddig is tudtunk...csak ti hazudtátok az ellenkezőjét...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
verőce21
@creativehun: Nem libsi, hanem lipsi...!
Liberális posztkommunisták selejtes ivadékai!
Borsodi
@karma1: Akik itthon vannak Magyarok ezt mért nem látják? Rákéne már jönnünk ki is a legnagyobb ellenségünk. Kik miatt tart itt az Ország, egészségügy, mért menekülnek el a fiatalok?
Mért kell félelemben élni?[Tudom a válaszod mert gyáva megalkuvó, hiszékeny birka nép vagyunk]
karma1
@Borsodi: Kedves, en sohasem mondanam azt, hogy gyava es megalkuvo nep vagyunk, de a birkasagra sajnos hajlamos. Bar inkabb sokan azert viselkednek birka modjara, mert at akarjak veszelni ezt a boraszto korszakot. Nekem egy kicsit nagyobb ralatasom van a dolgokra, mert szerencsere latom a fuggetlen nemzetkozi mediakat is, szoval nekem ennyivel konnyebb!
Namely
Szerintem a retek klub számára hazudozó, izé, szóval nyilatkozó fazon kifelejtette, hogy kínozzák őket, minden nap kőtörés van, étlen-szomjan, orvosi kísérletek vannak, a felvételező orvos neve Dr.Mengele, és a férges priccsen egész nap Orbán -beszédeket kell hallgatniuk.
@karma1: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iiiigen, persze...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.