Harmincnégy helyszínen újulnak meg látványosságok, köztük 19 kastély és 15 vár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
Valójában a feudalizmusba akarja visszalőni Magyarországot Orbán.
Urak-parasztok, putrik-kastélyok.
Hajbókolás a nagyságos urak előtt...

Orbán megrekedt a magyar csűrdöngölős népmesék világában, amikor is a legkisebb fiú a legnagyobb mélyparaszt.
Nessy
Milyen jó, hogy per pillanat semmi másra nem kell pénz! Minden nagyon jó, minden nagyon szép! Legalább is az elmúlt napok osztogatásait nézve!
lusta
Ez nagyon dícséretes dolog. Tulajkdonképpen, személy szerint nagyon örülök neki. Csak az a kisördög, na az bizony. Például Lánchíd.
namihami
Azt, hogy a kastélyokat szereti a család és baráti kör---már tudtuk. De (és ez új), hogy a várak is beléptek a kedvenc játékok körébe, na azért ez még új.
Azt pedig igazán meg kell értenie a köznek, hogy ez nem egy olcsó hobbi, ehhez az adózóknak is illik hozzájárulni. Hiszen ezzel növelik az orsz..., na az ország vagyonát talán mégse, de a sajátjuk nagyot fog nőni. És ez még csak a felújítás, a fenntartási költségekhez való dotációnk még csak eztán fog jönni.
kereső
Az eü a padlón, a gazdaság a padlón, a forint a béka fenekét nézi alulról. Semmi másra nem kell már itt költeni, csak az új tulajoknak felújitani a kiszemeltet- a magyar adófizetők pénzéből. Tulajdonképpen minden ilyet kétszer lopnak el. Felújitás- majd privatizáció, tehát a haszon nem a felújitóé, hanem aki majd megkapja.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.