Fényes nappal ütöttek, rugdostak egy fiatalt Pécsen, az Apáczai Nevelési Központnál – írja a Szabad Pécs.

Földön fekvő diákot vert össze egy nagydarab férfi egy pécsi iskolánál – videó 18+

A portál olvasója által készített videón az látható, hogy egy nagydarab férfi nekiesik neki egy nála testsúlyra, magasságra és láéthatóan korra is jóval kisebb fiúnak. A földön is bántalmazza, ütlegeli, egyszer a földön fekvő fiúba bele is rúg. Az eset állítólag csütörtökön történt.

A Szabad Pécs úgy tudja, a nagyobb darab fiú nem egy idősebb tanuló, hanem az iskola egyik, immáron csak volt dolgozója, a kisebb fiú viszont még tanul, de egy másik iskolban, viszont tagja egy olyan bandának, amelyik részben ANK-s, részben más pécsi iskolákban tanuló fiatalokból áll, akik rendszeresen itt, az ANK 1-es iskolája közelében időznek.

A rendőrség garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Iskolaőr lehetett a lelkem. Fő eszkoze a meggyőzés, rábeszélés.
Gyütt Mönt
Iskolaőr lehetett a lelkem. Fő eszkoze a meggyőzés, rábeszélés.
Peller Anikó
"a megvert fiatal rettegésben tartja a környéket, egy helyi banda tagja, és rendszeresen az ANK 1-es iskola környékén lógnak. A szabadpecs.hu szerint a fiatal és társai miatt napi szinten alakulnak ki konfliktusok az iskola környékén, nem egy esetben beszólogattak az intézmény oktatóinak is. Állítólag a takarítónak is meggyűlt már velük a bajuk, a nagydarab férfi pedig régi sérelmek miatt gőzölt be.

A pécsi portál arról is írt, hogy a történtek után a megvert fiatal többedmagával megkereste a kopasz férfit, és elégtételt vett rajta."

És akkor miért a kopaszt rúgták ki? Vagy a cigóknak mindent lehet? Bár nem kifejezetten cigány környék, kertváros modern lakónegyed.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Jozefina
Örzünk és védünk!!! De kit és hol?? Ja és ki véd???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.