Ezt üzeni a minszterelnök.

Újabb bejelentést tett Orbán Viktor – ez várható a járvánnyal kapcsolatban

Orbán egy videót osztott meg közösségi oldalán, amelyben arról számolt be, hogy az operatív törzzsel szombat reggel átnézték a védekezés állását.

"Mindenki tudja, hogy a második hullám nagy lendülettel megindult Magyarországon is. A kórházi kapacitásokat rendszeresen áttekintjük, van-e elegendő ágy, van-e elegendő eszköz, van-e elegendő lélegeztetőgép és van-e elegendő orvos és személyzet"

- fejtette ki a miniszterelnök és hozzátette, van elegendő eszköz és személyzet is. Mint mondta, vannak járványkórház kapacitásaink is, azonban azoknak a megnyitása egyelőre nem szükséges.

"Valószínűleg a számok emelkedni fognak és valamikor majd ezeket meg kell nyitnunk, de egyelőre biztonságos mennyiségű tartalékkal rendelkezünk"

- jelentette ki.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A kiccsaládodnak,,meg a határontúli román- " magyar "- bozgor szutykoknak üzengessél...azoknak,,,akik teszt és karantén nélkül mászkálhatnak a két ország között.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
A kiccsaládodnak,,meg a határontúli román- " magyar "- bozgor szutykoknak üzengessél...azoknak,,,akik teszt és karantén nélkül mászkálhatnak a két ország között.
szaboria1
@Horizont: Bizony a cividon kívül más betegségek is vannak. Én meg tapasztaltam tavasszal amikor a szememet kellett megoperálni újból, mert nem láttam és már csak ezzel az eggyel látok. UGYAN IS SORON KÍVÜLISÉGET KÉRT A SZAKORVOS és még így is tanakodtak, hogy most hogy is legyen, de hála megoperáltak és újból látok. Az ott létem alatt csak aszt hallottam, hogy nem tudnak még időpontot sem adni.
Nessy
Dajkamese híveknek, "Fele sem igaz" címmel! Felolvassa Orbán Viktor, hiszik a bigott hívei!
kereső
Hogy is állunk a lélegeztető gépekkel? Miért is jelentette be toporzék, hogy 1000 db. világszinvonalú lélegeztőgépet gyártunk- amelyek nem sokára kikerülnek a kórházakba. Mi volt azokban a dobozokban toporzék? Egyáltalán ténylegesen mennyi és mi érkezett potom 300 milliárdért? mit fürkésztetek és portyáztatok össze?? Mert ha jól költöttétek volna el ezt a potom összeget, akkor nem kéne itthon gyártani, és ezekre a gépekre várni a kórházaknak. Valami zavart érzek az erőben.
Jozefina
Még vannak akiket lehet hülyíteni???
Itt nem számít semmi, csak az öres duma!!!
Románok jöhetnek mehetnek, holott ott sem kevés a fertőzés. Sőt alkalmanként még kedvezményekkel is, azaz nem kell karanténba vonulniuk, ha visszatérnek Magyarországra!!!
444.hu/2020/09/26/nem-kell-karantenba-vonulnia-az-erdelyi-magyaroknak-ha-szavazas-utan-lepnek-be-magyarorszagra
szaboria1
@Horizont: Köszi ezért is nem voltam sokszor itt a propin.
gina
És ez a beteg elme , el is hiszi amiket összehadovál??? azt hiszi ebben az országban mindenki az ö elmebeteg szintjén van, tünj már el a süllyesztőben te gerinctelen skrizofén féreg, még a virusnak sem kellesz, az is kihány annyira undorodik tőled zsiros disznó ...
Lepényleső
A biztonságos tartalékról az juthat az emberek eszébe mint a stratégiai búzatartalékról?
Az esetben is ki tudja ki kiürítette a búza hangárokat,majd feltöltötte szalmabálával és betakarta némi búzával?
Ami egy ország tartalékáról lévén szó,szakajtóval nehezen megoldható?
csipetke
Miért jó orbánnak,ha hülyeségeket beszél?Mindenki tudja,hogy sakkoznak a szakdolgozókkal,és osztályokat zártak be,még a gyerekkórházban,a Heim Pálban is,mert a személyzetet elirányították covidosok mellé.Ezekkel az ellátatlan betegekkel,akik nem covidosak,azokkal mi lesz?Egy ismerősöm időpontot kért a kardiológiára,mert több infarktusa volt,és sűrűn rosszul érzi magát,január végére kapott időpontot.Hányan fognak meghalni a lepusztított eü miatt?A járvány nélkül is óriási bajok voltak ott.
csipetke
@Horizont: 13:37 A vírus nem fogja megtámadni,mert az is fél,hogy ellopja a koronáját...(ha erre gondoltál)
csipetke
@szaboria1: @Horizont: Remélem,mindketten jól vagytok!
Istenakinincsen
Ez az orbán egy idióta,az operatív törzsével és cimboráival együtt.Ezt a kibaszott szuperkupát mindenképp meg kellett várni,majd ezután fognak korlátozni.az nem érdekli őket hogy ez egy emberkísérlet.A lényeg az hogy legyen mi vagy ki ellen védekezni(egy láthatatlan ellenség).
Januárban amikor még senki semmit nem tudott erről, már majdnem beledöglöttem ebbe a rohadt koronavírusba,most megint lázas a lányom.Vajon mit hozott haza?(Nem a Hajdúval volt összezárva...)Csak az osztálytársakkal és az iskolatársakkal,akiket a koronavírustól függetlenül is kénytelenek a kiszolgáltatott szülők BETEGEN leadni az iskolában mert különben vagy éhendöglenek ,vagy kirúgják a munkahelyről.
ómió
Úgy tűnik, efftársilag ez is "van sapka, nincs sapka" szindróma!
ómió
@Horizont: Mit látsz te, ha azt se vetted észre, hogy nem én kötöttem bele? Eljutottál a "már semmit" efftársi "státuszig"?
ómió
@Horizont: Mondanivaló hiányában a válasz még efftársilag is nehéz lehet!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
csipetke
@Horizont: @szaboria1: szept.26. Bocsi,most akadtam rá a válaszaitokra.Hála Istennek,hogy rendben a "széna" . 29 nap karanténban?Azé'az nem semmi
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.