Komoly okfejtés.

Orbán Viktor újabb titkos tervet leplezett le: Szerinte így akarják elérni az EU-ban, hogy kevesebb pénz legyen a koronavírus elleni harcra

A jogállamiságról szóló vita a "fukarok" titkos fegyvere, amivel szeretnék megakadályozni a koronavírus-járvány elleni pénzalap (Next Generation Fund) létrehozását – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott interjúban. A kijelentést Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár idézte szombaton közzétett Twitter-üzenetében.

A magyar miniszterelnök szerint a jogállamisággal kapcsolatos vita kiváló eszköz arra, hogy bizonyos tagállamok blokkolják az Európai Unió egyes költségvetési és pénzügyi terveit.

"Azt hiszem, ma a jogállamisági vita a 'fukarok' – különösen a hollandok – rejtett fegyvere a Next Generation Fund leállítására. Bármilyen kapcsolat vagy összefüggés létrehozása a jogállamiság és az EU pénzügyi érdekei között nem más, mint a Tanács Next Generation Fundra vonatkozó döntésének és politikájának a blokkolása. Tehát nem a jogállamiságról van szó, hanem arról, hogy egyes országok hogyan tudják megállítani a nyáron meghozott döntés végrehajtását" – fogalmazott az interjúban a kormányfő.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez a szemétláda el is hiszi amiket az emberek képébe tol? Mi a nép is tudjuk,hogy nagyon sok ezer milliárdot adott már az EU a határvédelemre, a szociálisan súlyos helyzetben lévők megsegítésére, de még az első hullámban is sok milliárdot adtak a vírus kezelésére. Az nem az EU hibája,hogy ez a dagadék nem arra költötte a pénzt amire kapta. Stadionok, Kisvasút, a Vejó és Mészáros gazdagodása( ami tudjuk,hogy tul.kép. az Orbán család pénze.) rengeteget költöttek kampányra, plakátokra, a média megvásárlására, a Románok, Ukránok templomaira, Stadionjaira, Iskoláira és kórházaira. Kellett is nekik ugye? Ott azért adtak valamennyi pénzt a vírus miatt munka nélkül maradt embereknek.. Szégyellje magát az ilyen ember. Még birgádvezetőnek sem való,nem,hogy Miniszterelnöknek. Ő a fukar,nem az EU,ha nem a Fideszes nyaloncokon kell segíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nyírfa
@RonaGyuri: Az MTI-t ezért be is lehetne perelni.
RonaGyuri
@Shikari: szeptember 27., 07:29 hogy mit?? ti lennétek a fehér emberek, na pláne Európából??? =))
Shikari
@RonaGyuri: Te nem is vagy fehér ember csak egy migráncs szardarab!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.