Komoly okfejtés.

Orbán Viktor újabb titkos tervet leplezett le: Szerinte így akarják elérni az EU-ban, hogy kevesebb pénz legyen a koronavírus elleni harcra

A jogállamiságról szóló vita a "fukarok" titkos fegyvere, amivel szeretnék megakadályozni a koronavírus-járvány elleni pénzalap (Next Generation Fund) létrehozását – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott interjúban. A kijelentést Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár idézte szombaton közzétett Twitter-üzenetében.

A magyar miniszterelnök szerint a jogállamisággal kapcsolatos vita kiváló eszköz arra, hogy bizonyos tagállamok blokkolják az Európai Unió egyes költségvetési és pénzügyi terveit.

"Azt hiszem, ma a jogállamisági vita a 'fukarok' – különösen a hollandok – rejtett fegyvere a Next Generation Fund leállítására. Bármilyen kapcsolat vagy összefüggés létrehozása a jogállamiság és az EU pénzügyi érdekei között nem más, mint a Tanács Next Generation Fundra vonatkozó döntésének és politikájának a blokkolása. Tehát nem a jogállamiságról van szó, hanem arról, hogy egyes országok hogyan tudják megállítani a nyáron meghozott döntés végrehajtását" – fogalmazott az interjúban a kormányfő.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez a szemétláda el is hiszi amiket az emberek képébe tol? Mi a nép is tudjuk,hogy nagyon sok ezer milliárdot adott már az EU a határvédelemre, a szociálisan súlyos helyzetben lévők megsegítésére, de még az első hullámban is sok milliárdot adtak a vírus kezelésére. Az nem az EU hibája,hogy ez a dagadék nem arra költötte a pénzt amire kapta. Stadionok, Kisvasút, a Vejó és Mészáros gazdagodása( ami tudjuk,hogy tul.kép. az Orbán család pénze.) rengeteget költöttek kampányra, plakátokra, a média megvásárlására, a Románok, Ukránok templomaira, Stadionjaira, Iskoláira és kórházaira. Kellett is nekik ugye? Ott azért adtak valamennyi pénzt a vírus miatt munka nélkül maradt embereknek.. Szégyellje magát az ilyen ember. Még birgádvezetőnek sem való,nem,hogy Miniszterelnöknek. Ő a fukar,nem az EU,ha nem a Fideszes nyaloncokon kell segíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nyírfa
@RonaGyuri: Az MTI-t ezért be is lehetne perelni.
RonaGyuri
@Shikari: szeptember 27., 07:29 hogy mit?? ti lennétek a fehér emberek, na pláne Európából??? =))
kissé felnőttem
42,7 csoda hogy él ezt a marhaságot igy mert megsértődik ? cseréljétek már le mert agyvérzés gyanus már most
legott
A jogállamiságról szóló kritérium arra (is) vonatkozik, hogy "Ne lopj ma... Orbán Viktor!
Hát nem furcsa, hogy csak annak a két országnak van baja a jogállamiságról szóló kritériumokkal, akik leépítik a jogállamiságot?
Stranger Things

Ne engedjen az EU a zsarolásnak !!!
Több meló kidolgozni kerülőutat, de ha most engedtek, Orbán végleg a fejetekre nő és szétbasz Európában is mindent, mint Magyarországon.

ZSAROLÁS:

"367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a zsarolást

a) bűnszövetségben,

b) az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel,

c) hivatalos személyként e minőség felhasználásával,

d) hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével

követik el."

buntetojog.info/kulonos-resz/btk-367-%C2%A7-zsarolas/

O1G
Jozefina
Rá kell nézni!!! Egy pszichológus azonnal zártosztályra utalná!!! A gonoszság sugárzik belőle!!! Remélem az ellenzéki oldalon és Brüsszelben is vannak, akik feljegyzik orbitlis hazugságait!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.