A Momentum ismét az erdélyi magyarság ellen fordult – reagált Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton a Facebookon megosztott videójában Fekete-Győr Andrásnak, az ellenzéki párt elnökének korábbi kijelentéseire.

Fekete-Győr András pénteken arról beszélt egy videoüzenetben, hogy most vasárnap önkormányzati választások lesznek Romániában, így Erdélyben is, majd a magyar választók figyelmébe ajánlotta testvérpártjukat, az USR PLUS-t. Azt kérte, ahol tehetik, támogassák ennek a pártnak a jelöltjeit is.

Egy fideszes képviselő szerint "a Momentum ismét az erdélyi magyarság ellen fordult", mert más pártot támogatnának, mint ők

Zsigmond Barna Pál álláspontja szerint csak magyar jelöltek tudják megfelelően képviselni a romániai magyar közösségek érdekeit.

Azt mondta: ráadásul Fekete-Győr András egy olyan román pártot támogat, amelynek vezetője korrupciós botrányba keveredett, és amely elutasítja az erdélyi magyarság jogegyenlőségét.

"Ne üljenek fel a baloldali provokációnak, a magyar emberek a magyar jelöltekre szavazzanak" – kérte Zsigmond Barna Pál.

(MTI)

(Fotó: Fekete-Győr András/Facebook)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ebben az országban mindenki hazaáruló, aki gondolkodni merészel! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@fideszes gyökér: valami maszturbációs kézi készüléket ki köll találnod @Pegero: részére,ha már ennyire fölizgattag az elvtársnöt!
csak úgy....
@Csibi: @Csibi: mi vóna ha kipróbálnád a @Pegero: elvtársadat és az után mondanál véleményt !? @Csibi: @Csibi:
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.