Az egyre növekvő betegszám miatt bővítik a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház felnőtt-fertőzőépületében kialakított járványkórház intenzív osztályának kapacitását, és a járványügyi dinamika azt mutatja, hogy nem olyan sokára meg kell nyitni a mobil konténerkórházat.

Annnyira növekszik a betegek száma, hogy rövidesen meg kell nyitni a kiskunhalasi járványkórház intenzív osztályát

Minderről az M1 híradójának beszélt dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató a baon.hu tudósítása szerint, amelyet a 24.hu idézett.

Mint mondta, a koronavírus-gyanús betegeket egyéni izolációban helyezik el, tehát egy kórteremben kizárólag egy gyanús beteg van.

A kórházban jelenleg a náluk kezelt negyvenkét páciens közül három férfi és egy nő beteg van lélegeztetőgépen.

Nyolcvannégy ágy áll rendelkezésére a kórháznak koronavírusos betegek ellátására a járványkórházon belül. A járványügyi dinamika azt mutatja, hogy nem olyan sokára meg kell nyitni a mobil konténerkórházat. Erről folyamatos egyeztetés történik a járványügyi hatóságokkal, a tiszti főorvossal és a minisztériummal – nyilatkozta dr. Szepesvári Szabolcs.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: koronavirus.gov.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Megnyitják?Na de ki fog benne dolgozni?Ukrán vendégmunkások,mint a posta logisztikai központjában?Egy szakértő mondta egy riportban,hogy hiába vannak itt a lélegeztetőgépek,nincs hozzájuk való áramfejlesztő, a közbeszerzés megtörtént,de a gépek csak hetek múlva fognak megérkezni.Másrészt sokféle lélegeztetőgépet vettek,mindegyiknek más a működtetése,és képtelenség ennyiféle géphez embereket betanítani. Itt az eredménye,hogy orbán dilettáns seggfejekkel vette magát körbe,de nem is a megfelelő szakértelem volt a cél,hanem az illető mekkorát tud bólogatni orbán agymenéseire. Kiküldték a "fürkészeket és portyázókat",csak az a gond,hogy ide igencsak kellett volna a szakértelem,mert nem két szatyor lisztet kellett venniük
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@kakámbuki: De mondom, nagyonis. Egy ilyen fontos dolgot nem lehet az emberekre bízni, főleg ha tele vagyunk pálinkás pálokkal. Igenis szigorítani kellett volna időben, mert mi nem vagyunk svédek és most már bajban vagyunk. A viktor kommunikációja most az, hogy nem számít mennyien betegszenek meg csak a gazdaság menjen meg a foci guruljon. A levélszavazatokra is gondolni kellett, nem lehetett lezárni a szerb román ukrán határokat legalább a bevásárló turizmus előtt. Igen, ő egyedül hozta ezeket a döntéseket.

A tisztiorvosnak meg nem az a dolga, hogy megmondja mind meg fogtok dögleni, hanem az, hogy védekező intézkedéseket tegyen, ha lehet ne csupa marhaságot. A viktornak meg a sleppjének pedig példát kellene mutatnia és nem horvátországban urizálni.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok