Felfüggesztettel megúszta.

Megrontott egy 13 éves lányt, de megússza a börtönt a somogyi férfi

Egy év és tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy 34 éves férfit, aki egy tizenhárom éves lánnyal, az ő beleegyezésével közösült – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a vádlott családi ismerőse volt a lánynak, aki mélyebb érzelmeket táplált iránta. Amikor nyáron a sértett felkereste őt, előbb beszélgetni kezdtek, majd a lány beleegyezésével közösültek.

Az ősz elején a férfi egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, majd a hajnali órákban, amikor már a család valamennyi tagja elaludt, bement a lány szobájába, és a beleegyezésével ismét közösült vele.

Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és a vádlott – azért, hogy elkerülje a lebukást – gyorsan felöltözött, majd távozott a házból. Másnap a rendőrök őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, aki a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróság pénteken folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és ezért egy év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá eltiltotta minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18 évesnél fiatalabbak nevelésével kapcsolatos.

Az ítélet jogerős – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Oké értem én hogy bűncselekmény meg pedofília meg nem szabad,de a kis ribit nem büntetik meg?? Viszkettett a picsája és pont kapóra jött a pali!!Ha elutasította volna valószínűleg nem próbálkozik többször,de lehet még a lány akarta jobban!!
RonaGyuri
biztosan ő a helyi fő-fityesznyik! =)) Egyrészt ilyen kevéssel megúszta, másfelől az ide rendelt fityesz-bírkák mentegetik, sőt a kislányt mocskolják!! Ez náluk kedves népszokás! =))
rokker33
@Szeparepa2: Nem xD Nincs áldozat csak egy kis ribi akinek viszkettett a nunija XD Érdekes azért,hogyha 20.000 durva gyerekpornográf képeket tárolok a gépen azt " olcsóbban" megúszom!??!??
Nessy
Talán egy 13 éves lányt már sok mindenről fel kellett volna világosítani!
A hapsi meg remekűl visszaélt a helyzettel! És ez némelyek szerint helyén való.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nessy
@Szeparepa2: Így is lehet magyarázni. Nézőpont kérdése.
division
@Szeparepa2: A férfinak kellett volna legyen annyi esze, hogy ezt azért mégsem kellene. Sok fiatal lány már jóval érettebb (testileg, nem agyilag) a koránál, ezt el kell ismerni, nem úgy van már semmi mint régen. Ennek ellenére itt a férfinak kellett volna gondolkodni igazából. Egy 13 éves lány még gyerek, nem tinilány. Nyilván az idősebb férfiak zöme bukna a fiatalabb lányokra, hiszen üdék, bársonyosak, stb., de ezzel csak azt kendőzik el, hogy képtelenek mit kezdeni egy korban hozzájuk illő nővel.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.