Lemondásra szólította fel Věra Jourovát, az Európai Bizottság elnökét Varga Judit igazságügyi miniszter egy interjúban elhangzott, Orbán Viktort kritizáló mondatért. Nyilatkozata szembe megy az európai értékekkel és a lojális együttműködés követelményeivel. Jourová alelnök asszonynak azonnali hatállyal le kell mondania! - reagált Varga Judit közösségi oldalán az az Európai Bizottság alelnökének a Spiegel német hetilapban megjelent szeptember 25-ei interjújában mondottakra. Varga szerint Jourová megsértette Magyarországot, megsértett minden magyar ember, amikor úgy nyilatkozott, hogy Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...megsértett minden magyar ember, amikor úgy nyilatkozott, hogy Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon."

Így is van! Semmilyen demokrácia nincs itt! Sem beteg, pláne nem egészséges.
Itt immár 10 éve maffia állam épül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"...megsértett minden magyar ember, amikor úgy nyilatkozott, hogy Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon."

Így is van! Semmilyen demokrácia nincs itt! Sem beteg, pláne nem egészséges.
Itt immár 10 éve maffia állam épül...
tudode
Věra Jourovát, az Európai Bizottság elnöke diplomatikusan fogalmazott azzal, hogy "beteg demokráciát épít" őfélesége Magyarországon, egy olyan országon, amely őfélesége szüleménye egy közjogilag érvénytelen "Alaptörvény asztalával", amely asztal már vót nincs, és azt írja az újság, hogy
.
Az alaptörvény KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN
.
Magyarorság nevű állam jogilag nem létezik, egy illegitim miniszterelnkkel, amelyre Vörös Imre alkotmánybíró már 2012-ben felhívta a tanult jogÁSZOK, és a társadalom figyelmét:
.
------- Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt.
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
-------------------------------
.
Amelyet már is befejezett őfőméltósága
.
------- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=745s
-----------------------------------
.
Alea Iacta est!
csipetke
Engem ugyan nem sértett meg! Hegedűsjuci beszéljen csak a saját ,és a fidesz-banda nevében,ami még véletlenül se jelenti Magyarországot. Ha orbánról beszélt,akkor orbánt sértette meg,nem?Ezeknek a vaddisznó modorú fideszeseknek egytől egyig szövegértési problémájuk van? Az meg főleg érdekes,ha ők csinálnak törvényellenes dolgot,mint pl orbán luxus-repcsizése,vagy szíjjártó ladikozása, semmilyenzsóti vadászatai, beszólogatás az ellenzéknek,stb,az számukra teljesen természetes.Amiért máshol a vezetők lemondanak,(persze a gerinces egyedekre gondolok) az itt természetes.Na,akkor ezt a békát nyeljétek le. Ráadásul itt már nem demokrácia van,hanem egy maffia-rezsim
kereső
Engem ugyan nem.Az én nevemben kéretik nnem nyilatkozni. Engem orbán viktor politikája sért, nem az aki szóvá teszi.
SystemError
"Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon."

Nyílván betalált, ezért idegeskedik Viktor kis pincsije.
nezelodo
Ugye milyen nagy a baj, ha a mondatban a beteg szó után elhagyják a vesszőt? Vagy úgy sem jó? Esetleg ezért a kritikáért ő is vesz tőlünk egy halom ócskavasat, esetleg a Tompika beléptetőkapuit, mint mi a német, hadrendből kivont újrafestett ócskavasait?
tudode
Na még annyit, hogy az EU-nak is tele van az izéje őféleségével:
.
Erről volt -- többek között --- szó, beszéljünk egyenesen őfélesége szavaival
.
---- Guy Verhofstadt-Hungary in the European Union
www.youtube.com/watch?v=FmWVHq75hn0&t=27s
.
"A kőkemény igazság az, hogy a mai körülmények között Magyarország nem csatlakozhatna az Európai Unióhoz! De Magyarország sokkal többet ér annál, hogy Orbán játékszere legyen, ez a nép jobbat érdemel!
simmering73
Tűzről pattant menyecske ez a mi dekaügyi miniszterünk. Amúgy Jucikám engem nem sértett meg Věra Jourova, sőt keményebben fogalmazok: nem beteg demokráciát, hanem beteg diktatúrát épít a főnököd.
gina
Engem meg OV és az ilyen ócska seggnyaló látványa bánt, tünjetek már a fenébe hazaáruló mocskos banda és ne beszélj te sarki a nép nevében...
RonaGyuri
A 22-es csapdájának kiterjesztése,

és persze egyben a „1. főnöknek mindig igaza van …” életfilozófia általánosítása

Ami drága jó labda-művész (i)gazságügyér libuskánk éktelen haragra gerjedt. Kedves szokása, főleg ja az az átkozott EU ránk szól, hogy már a szokásosnál is pofátlanabbak vagyunk. Most éppen azon akadt ki, hogy Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a Spiegel német hetilapban azt találta viccesen megjegyezni, hogy „Orbán szeret arról beszélni, hogy illiberális demokráciát épít Magyarországon, de ez szerinte nem illiberal democracy, csak "ill democracy", vagyis beteg demokrácia. ”.
Na erre éktelen haragjában azt találta mondani, hogy: ezzel „Jourová alelnök asszony megsértette Magyarországot, megsértett minden magyar embert.”!
A beszámolókhoz – ahol van – többen megjegyezték, hogy „akinek nem inge …, s ők nem érzik magukat megsértve.”
Nos valószínű nem ismerik a tételt: Az ilyen mondatok
mélyen sértenek minden igaz magyar embert,
a akit nem, az nem is lehet igaz magyar ember!
Béla333
Dehogy sért. Mondják csak a képébe minél többen, hogy ez egy maffiaállam!
Gazella
Engem nem sért a főnököd lehülyézése. Sőt! Én is elküldöm a fenébe, kis picsa..
Jozefina
Nektek kéne lemondani és békésen eltávozni, de nagyon messzire!!! Veled együtt építi orbán a "beteg demokráciát", ami már annyira beteg, hogy diktatúra lett!!!?
RonaGyuri
újabb fejlemény:
MTI jelenti: Budapest, 2020. szeptember 29., kedd (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, melyben tájékoztatta, hogy Magyarországot és a magyar embereket sértő kijelentései miatt felfüggeszti a kétoldalú politikai kapcsolatokat a testület alelnökével, Vera Jourovával - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedd reggel. Hozzátette: Orbán Viktor álláspontja szerint az EU-biztosnak a tisztségéből való távozása elengedhetetlenül szükséges.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.