A minisztérium szerint aki kapacitáshiányról beszél, vagy szándékosan torzít, vagy nincs tisztában a tényekkel.

(Forrás: Index)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Van ágy, van eszköz és van szakember, csak közel sem annyi, amennyi kéne!...
human
Még ha a kapacitás hiány csak most merült volna fel, akkor talán el is gondolkodnék rajta, hogy talán az EMMI-nek is lehet igaza és talán politika lehet a kamara kijelentése mögött. De nem így van. Már a szoci kormány alatt is téma volt az orvos hiány és ez még csak romlott az Orbán kormány alatt. Már a járvány előtt is lehetett olvasni cikket arról, hogy egy kórház osztályán A4-es papírra írták, hogy azt a dokit akinek ott kellene ügyeletben lennie egy teljesen másik osztályon kell keresni. És biztos sokaknak van még élménye az orvoshiány kapcsán az országban.
Elég kétségbeesetten ötlethiányos lehet az EMMI ha már a nyilvánvalót is le kell tagadniuk.
Nessy
@Qqberci: És nem ott, ahol kellene! Nem tudom, az EMMI részéről kinek sikerült megállapítani, hogy "van ember", de fogalma sincs arról, hogy ma már nem úgy van, hogy orvos, orvos!Az anaszteziológia egy külön szakterület. És nem elég az orvos. Kellenek a szakasszisztensek, akik képesek hosszabb ideig több monitort figyelni, és nem csak nézni kell azt, hanem látni is mi van a képernyőn. Technikus nélkül sem működnek ezek a masinák. Aki nyilatkozott, annak fogalma sincs az intenzív rendszer működéséről. Vagy van, csak van az a pénz, amiér hajlandó tudatosan valótlant állítani.
human
@Nessy: Állítólag a statisztikával lehet úgy trükközni, hogy ugyanazt a dokit több helyre is beírják. Csak a statisztika azzal nem számol, hogy egyszerre két helyen nem lehet valamint folyamatosan 16-24 órát senki nem tud dolgozni a nélkül, hogy emberéletbe ne kerüljön a végén (akár a sajátjába).
Nessy
@human: Nem kell trükközni. Sok orvos nem csak egy intézményben dolgozik/rendel ,hanem akár kettő - háromba. Itt is hat óra, ott is négy óra hetenként párszor. Pont az a probléma, hogy ha nem az orvosi óraszámot, hanem csak az orvos számot nézik, így lesz egy dokiból kettő, három. Darab, darab.
fideszes gyökér
Biztos úgy van, ha bemondják a tévében, vagy az indexen.
Volt rá zeeemúttízév, hogy minden egyes mondatban hazudnak.
Ebben profi a Miniszterelnök Úr és a fajtája, már vagy 600 éve.
Gazella
Ti torzítjátok el a tényeket. Szakember nincs elég. Mi az hogy egyik kórházból elírányitom azt a pár szakembert, hogy meghaljanak a gyógyitható betegek?? Na meg a kórhazban dolgozó összes laborasszisztenst a bakteriológiai laborba írányítom??? Csakis a covid teszttel foglalkozni? !!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.