Ritkaság számba menő vitának lehetünk tanúi méghozzá élőben, amikor a Donáth Anna, a Momentum Európai Parlamenti képviselője, és Varga Judit Igazságügyi miniszter csap össze. Nálunk nézheti egyenesadásban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Varga Jucus különös világa

a labdafenomén (i)gazságügyér Őgenesége nyomába indult

Őfeneség napok óta tartó agy-menése megihlette a miskolci rémet is. Ha azt hitted Wazze, hogy megelégszik azzal, hogy még Orbánt megelőzve rontott neki az EU-nak és kellően poférkanul az európai jogrendről papolt, hát tévedtél. Újabb és újabb gátlástalan pofátlanul hazug baromságok ömlöttek ki a száján. Csak a példa kedvéért:
„Nyugaton példaként említik a magyarországi roma-stratégiát.”,
„akik nem támogatják a kormányt, azok a brüsszeli érdekeket képviseli, és a nyugati import értékeket próbálják ráerőltetni a magyarokra”,
„ az összképre hivatkozni kommunista tempó a demokrácia minőségéről, mert Magyarországon minden megvan, ami sok országban nincs is,”,
és egy igazán lenyűgöző a némber szellemi kvalitásait is jól tükröző kitétel: „Polt nem lehet pártkatona, hiszen nem Fidesz-tag”!!! =))
verőce21
Az USA-ban, közben az elnökjelölti vita zajlik...

Trump szerint "a rendbontásokat baloldali radikálisok hajtottak végre, és azt vetette Biden szemére, hogy a rendfenntartó szervek nem támogatják őt. Amikor azt kérdezte, hogy melyik szervezet állt be Biden mögé, az ellenfél nem válaszolt."

"az utcán emberek halnak meg, és a demokraták semmit nem tesznek."
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.