Egyes fenntartóknak egy napja lesz eljuttatni a lázmérőket az iskolákba, ugyanis lesznek, akik csak szeptember 30-án kapják meg az eszközöket, holott október elsejétől kötelező a hőmérés - írja a Magyar Hang. Ugyan az Emberi Erőforrások Minisztériumát (Emmi) vezető Kásler Miklós még szeptember 25-én egy fővárosi átvételi pontot adott meg a budapesti és Pest megyei köznevelési intézményfenntartók számára, ahol majd át vehetik a koronavírus miatt kötelezően előírt hőméréshez szükséges lázmérőket kedd reggeltől, a terv változott - olvasható a portálon.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak árulkodó félmondat

túl a hír vérlázító, de qurmányunkra jellemző dilettáns kapkodásának bizonyítékain

Sajtóbeszámolók szerint bár holnaptól, azaz „október elsejétől kötelező a hőmérés az iskolákba” azonban sokaknak egy napja lesz eljuttatni a lázmérőket, ugyanis lesznek, akik csak szeptember 30-án kapják meg az eszközöket” !
Ez olyan jellemző ártunk és qurmányunk működésére. A beszámolók most nem foglalkoznak az árral és a minőséggel, de a volumennel sem. Szakértőkre is kiterjedő pletyus szerint most is műx a lélegeztető-gép effektus: nagyon drágán, igencsak véleményes minőségben és vitatható darabszámban, de az biztos, hogy személyzet nem lesz elég!
A hírnek azonban van egy ige4ncsak karakteres félmondata, ami sokat, nagyon sokat elárul: „Egy keddi levélben arról tájékoztatták az érintetteket az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól (ÁEEK)”, hogy: (na itt az inkriminált félmondat! ) „ahol nem történik kiszállítás, azoknak a Waberers Szemerey Logisztikai Kft. pátyi telephelyére kell menni érte.”! =))
Nos túl a számos gondon túl igazán pikáns a két név: Waberers és Szemerey!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.