Elmaradt a külügyes szerződések szabályosságának vizsgálata. A Népszava hívja fel a figyelmet a DK-s parlamenti képviselő, Sebián-Petrovszki László kérdésére, és Tállai András pénzügyminisztériumi államtitkár válaszára, a gyanúsan drága lélegeztetőgépek beszerzéséről.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Polt Petyuska és a vidám Domokos Lacajka után Mityuka is belengette legendás pofátlanságát

na jó, ahogy szokás a pénzügyér helyett is a samesza válaszolt

A DK-s parlamenti képviselő, Sebián-Petrovszki László kérdéssel fordult varga Mihályhoz, amire a derék Tállai András pénzügyminisztériumi államtitkár válaszolt.
Arról érdeklődött, hogy a pénzügyminiszter ellenőrizte-e legalább azoknak a gépeknek a beszerzésének szabályosságát, amikről egyértelmű, hogy gyanúsan drága lélegeztetőgépek beszerzéséről van szó. Nagy tételben vásároltak az egyenkénti ár többszöröséért.
Na jó nem kezdett el – pontosabban erről nem szólnak a beszámolók – sem a képviselő szüleivel. sem Sorosozással foglalkozni, még azt is megállta, hogy nix Gyurcsányozás sem, csak közölte: „mivel a veszélyhelyzet megszűnt, ezért a veszélyhelyzet idején érvényes beszerzések szabályozásának ellenőrzése már nem feladata a pénzügyminisztériumnak. ”!!! =))
kereső
"A 2008-as sukorói telekcsere-szerződés ügyében Tátrai Miklóst a Szolnoki Törvényszék 2015. szeptember 30-án hűtlen kezelés bűntettének kísérlete miatt négy év börtönre ítélte. A Szegedi Ítélőtábla a 2016. október 26-án az elsőfokú bíróság ítéletét megváltoztatta és a férfit felmentette. A Kúria a 2017. június 8-án harmadfokú ítéletével a Szegedi Ítélőtábla másodfokú ítéletét megváltoztatva Tátrai Miklóst hűtlen kezelés bűntettének kísérlete miatt három év szabadságvesztésre ítélte."

Hűtlen kezelés kisérlete! 4 év!!
Akkor a megvalósitott 310 milliárdos hútlen kezelés mennyi?? Schiffer András/Tasz megtette már a feljelentést?
Nessy
Ha már lopnak, csalnak, valótlan dolgokat állítanak, legalább ne néznék ostobának a fél országot! Hívek, ez a magyarázat nektek szól! Más esetekben persze nem probléma elévülésen túli ítélet, megalapozatlan vád emelés, valós problémák szőnyeg alá söprése, tettesek fehérre mosdatása Polt által, ellenzék elmarasztalása Domokos által.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 22., 21:13
Polgár Tünde felől rárohadhat a fiára a koszos ruhája
Itthon - 2020. October 22., 20:56
Motoros és egy teherautó csapódott egymásba