Az SZFE polgárai közül tucatnyian meggátolták Szarka Gábort abban, hogy belépjen az egyetem épületébe.

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány 2020. október 1-től dr. Szarka Gábort, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem campus-főigazgatóját nevezte ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárjává – olvasható a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium közleményében.

Szarka Gábor az életrajza szerint

gépesített lövésztisztként és harcjáró üzemeltető üzemmérnökként végzett a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán, később biztonság- és védelempolitikai diplomát, majd jogi szakvizsgát szerzett.

Nem engedték be az SZFE-re az új kancellárt

Az eddigi kancellár, dr. Vonderviszt Lajos aktívan részt vesz az átadás-átvétel lebonyolításában – írja az alapítvány, amely a kormány döntése értelmében az egyetem oktatóinak és hallgatóinak ellenkezése ellenére átvette az irányítást az intézményben.

„az SZFE polgárai közül tucatnyian meggátolták Szarka Gábort abban, hogy belépjen az egyetem épületébe, és aktívan közreműködhessen az átadás-átvétel folyamatában.”

Az új kancellár ennek ellenére mindent megtesz annak érdekében, hogy feladatait a jövőben a lehető legmagasabb szinten elláthassa – írja a kuratórium.

Cikk- és címlapkép. MTI/Mónus Márton

(444.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Gumilövedék? Szlovákul beszélő kommandósok azonosító nélkül?! Nem voltak??? Akkor itt tényleg demokrácia van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
a szinészethez köze semmi max pénzügyes, de tisztelegni ott senki sem fog neki, meg happtákba sem vágja magát senki ez max Megfélemlitésnek is nulla ma már. olcsó laza módszer, idejemult erőfitogtatósdi. senkinek nem lesz ettől hasmenése.Max meghátrál. tábornok is volt már hadsereg nélkül sok.
kissé felnőttem
Amugy ha értelmes akkor hamar megköszöni ezt a megbizatást és odébb áll szerintem.Neki 0 , 0000 a vesztenivalója
Nyírfa
@Giovanni Alba: Főlökött és a diplomák! :DDD
Fogalmazni nem tud, a nyelvtan szabályait nem ismeri, a felvett ," kulturált embör vagyok"- szerepből a végére teljesen kiesett.
Hagyd a csodába, Shikarival együtt.
Giovanni Alba
@Horizont: @Nyírfa: Köszönöm, pedig már kezdtem fogalmazni egy kellően epés választ, de jól mondjátok, lyukas dézsába ne hordjak vizet. Csak annyit jegyeznék meg, ez a lökött úgy tűnik azt képzeli, hogy a diákok az oktatók ellen lázonganak, és az oktató műhely alázatra nevel. Alázatra, persze, a szakma iránti alázatra és nem a zsarolni próbáló úrhatnámok iránti feltétlen engedelmességre. Honnan ismerős nekem vajon a terelés, és az, hogy állítok valakiről valami valótlant, és nekilátok ezeket cáfolni?
siki meg érdekes módon egy teljes napja nem ír. Csak nem lett beteg? Agyvérzés? COVID? Váratlan utazás? Esetleg heveny névváltoztatás? Mindig is lökött volt, előléptették volna? Mennyi kérdés.
Főlökött
@Horizont: Azért mert a 30., 15:40-re válaszoltam. :) Azt nekem címezték.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Tudod, egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.