A veszélyhelyzetre hivatkozva közbeszerzés nélkül vásárolt a külügyminisztérium 310 milliárd forintért lélegeztetőgépeket, teszteket és maszkokat, azonban mindent megtesz azért, hogy a költések összes részlete ne derüljön ki. Közérdekű adatigénylésre hiányos dokumentumokat küld, a teszteknél pedig arra az egyszerű kérdésre sincs válasz napok óta, hogy milyen típusokról van egyáltalán szó. A hvg.hu birtokában lévő egyik dokumentumból annyi azért kiderült, hogy az egyik cégtől ugyan nem vette át a koronavírus-gyorsteszteket, de a cég így is százmilliókhoz jutott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szájjártató a nagy mókamester

Persze mindenkit megnyugtatok, hogy Polt, Domokos és varga semmi kivetnivalót sem talál, sőt …

A vírus első fázisa idején a mi derék külgarázdánk nagylétszámú csapata költötte számolatlanul – s remélve, hogy utólag sem számolja meg senki – a milliárdokat. Élve és visszaélve a rendkívüli helyzet ürügyén kapott lehetőségekkel. Annyi biztos volt már akkor is, hogy sokat, drágán és kétes minőségben!
Azonban azóta is újabb és újabb csínytevésről érkeznek hírek.
A hvg.hu számol be róla, hogy „780 ezer eurót, azaz durván 280 millió forintot fizetett ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium az egyik, koronavírus gyorsteszteket is beszerző cégnek, a Pro Conceptnek úgy, hogy magukat a teszteket a ’megváltozott megrendelői igények folytán’ nem is vette át.”! =))
Nos két dolgot meg kell állapítani:
igen nagy valószínűséggel nem csak a fizetés történt meg, de az alkotmányos költségek vissaztérítése is, nagy valószínűsége elosztása is,
s az is tény, hogy a szétosztott pénzt visszaszerezni nem könnyű!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.