A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztálya és a kőbányai rendőrök 2020. szeptember 28-án hajnalban kerítettek körbe egy családi házat Gyálon, mert a rendőrök információja alapján a házban bujkált az a 32 éves R. Csaba, aki ellen személyi szabadság megsértése miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Az élettársát brutális bántalmazó R. Csabára a rendőrségi kommandónak kellett lecsapnia – videó

A férfi a gyanú szerint szeptember 8-án a délutáni órákban testvérének autójával elment élettársa X. kerületi lakása elé, mert a nőtől egy nappal korábban – egy veszekedés után – elvett lakáskulcsát és telefonját akarta visszaadni. A találkozáskor R. Csaba visszaadta párjának holmijait, azonban ezt követően a nőt megfenyegette, majd hajánál fogva berángatta testvére autójába és elindultak az Üllői út felé. A nyomozás adatai szerint az autóban R. Csaba mintegy 50 alkalommal ököllel ütötte élettársa fejét, arcát és fojtogatta is. A nő az ütésektől kis időre elvesztette az eszméletét, majd mikor magához tért, kinyitotta az autó ajtaját – és amikor az lassított – kiugrott a járműből és elmenekült. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett – olvasható a rendőrség honlapján.

A kőbányai rendőrök a testvérek ellen szeptember 9-én elfogatóparancsot bocsátottak ki, R. László szeptember 11-én feladta magát a rendőrségen. A nyomozók a férfit személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók két héttel később információt szereztek R. Csaba tartózkodási helyéről is, elfogására a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve szerveztek akciót. A férfi egy gyáli családi házban rejtőzött, a rendőrök – szökésétől tartva – az ingatlant és a körülötte lévő erdős területet szeptember 28-án hajnalban egy hőkamerás drónnal feltérképezték, majd körülvették; a bevetési egységek 5 óra 30 perckor R. Csabát a házban elfogták. A férfit – akit a Fővárosi Törvényszék is elfogatóparancs alapján keresett egy testi sértés miatt folytatott eljárásban –, a kerületi rendőrkapitányságra állították elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói R. Csabát gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság mindkét férfi letartóztatását elrendelte.

(police.hu)

Itthon - 2020. October 20., 20:16
Újabb termekben nem engedték be az SZFE-s diákokat
Itthon - 2020. October 20., 20:53
Varga Judit is elkapta a koronavírust
Nagyvilág - 2020. October 20., 20:07
Trump vizsgálatot sürget Biden fiának üzleti ügyeiben

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Ha katona alezredes lett volna az illető, akkor a
jogsegélyes ügyvédek rohanták volna le , hogy gyorsan indíthassák a pert az áldozat ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Csak a sehonnai bitang parasztok mennek katonának!
legott
Egy normális ember soha nem menne katonának - nincs az a pénz.
Csak a primitív faszszopó gecik mennek katonának!
legott
Isten, PONT AZ ILYEN GECIK miatt pusztítja el a világot tűz által.

Nincs benned SEMMI jó, geci!
Miattad pusztul el a világ - immár nem víz, hanem tűz által.
Mindannyian mentek a levesbe, gecik !!!

Élni a halálig?
Ennél szűklátókörűbbség nincs is!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.