A létszám alapján osztották el, hogy hány hőmérőt kaphatnak az intézmények.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ebben mi a ráció? Nem hiszem, hogy többe kerülne 50db szállítási költsége, mint 10 darabé? Vagy az iskolák nagyobb része menjen érte a világ végére, mint tavasszal a háziorvosok a pár darab maszkért? És persze, utolsó nap.
RonaGyuri
Echte unortodoxia,

ráadásul ez egyértelműen rámutat ártunk és qurmányunk pofátlanságára, legalább is ami áthatja az egész vírusjárvány kapcsán elkövetett disznóságaikat

Elsőre is pikáns a hír, de jobban belegondolva??? Inkább igazodik a közelmúlt „szokásaihoz”.
„Október 1-jétől kötelező lesz az iskolákba lépés előtt hőmérsékletvizsgálatot végezni” ehhez az eszközöket „az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ” biztosítja. S „azokba az intézményekbe, amelyek kevesebb lázmérőre jogosultak (valamiért 10 határ), szerdán kiszállítják az eszközöket. Azoknak viszont , akik többre jogosultak, a Waberers Szemerey Logisztikai Kft. pátyi telephelyére kell elmenniük az eszközökért. ”!!
Hogy ez pont az ellenkezője a józan ész által diktáltnak? És, az nem hogy a kapcsolódó állami megrendelések esetében a piacon megszokott Mengerabatt is fordítva működik!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.