Piros lámpát kapott az új Nemzeti Galéria, a Magyar Innováció Háza és a Városligeti Színház. A helyükre zöldfelületet terveznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Hurrá! Remélem Karácsony Gergelynek is van védelmezője, mint a orbánéknak a tek.
Nessy
Karácsony még hisz a "szavatartó" kormánynak, és Orbánnak?
Igaz, mindig elfelejtem, hogy keresztény demokrata, jobboldali, népnemzeti kormányunk van, akiknél a tisztesség, becsület, az adott szó megtartása kizáró ok.
nemkati
@Nessy: Nem hisz nekik, pont ezért állította le a Városliget beépítését.
"Ha nem akarják, nem lesz sem Liget-projekt, sem kézilabda-eb-döntő a vele járó csarnoképítéssel, sem 2023-as atlétikai világbajnokság." - monda 0rbán Viktor 2019. október 22-én. Igaz, mást is mondott korábban: ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit teszek. Ahhoz képest, hogy minden megszólalásában hazudik, ebben igazat mondott. Amit tesz, az mind a magyarság, Magyarország kifosztásáról, korlátlan hatalma segítségével a nép leigázásáról szól.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.