A kuratórium elnöke szerint a színművészetin egy szűk kisebbség generálja a vitákat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na most sántít igazán a magyar fordítás

Mint ismert a „Noscitur ex socio, qui non cognoscitur ex se.” mondást magyarul „Madarat tolláról, embert barátjáról” –ként fordítják

Igaz, hogy ennek mennyi köze van a barátsághoz, de a mondás is tágabban értelmezendő, de sokkal meghatározóbb, hogy nagyon jól ismerjük őket. Mármint a szeptember végén kinyílvánítókat, legalább is az elmúlt hónap két legócskább trógerét. Meg kell jegyezzem hogy ez erősen véleményes, mert ebben is nagy harc volt ártunk és qurmányunk belső köreiben.
Elsőbb – na jó lehet, hogy csak hozzám – jött a hír, hogy: a mi édes Katinkánk, akit a minap csináltak fel, igaz csak tárca nélkülinek nevezve, kinyilatkozott. Megtudhattuk, hogy – hiába no, Orbániában a fábúl vaskarika a standard – a tárca-nélkülinek is jár a vaskos apparátus! =)) Ráadásul és ez az közös a másikban, milyen??? Bejelentette, hogy „A családügyekkel foglalkozó tárca nélküli miniszterként közösségi oldalán mutatta be szakmai segítőit.” és ezek a kiválóságok (ő mondta) „Már át is vették a köztársasági elnöktől a kinevezését: Zsigó Róbert és Ekler Gergely”!
Aztán az ukrán pribék is bejelentett; „Vidnyánszky Attila bemutatta az SZFE új rektorhelyetteseit” és nem kell csalódnunk. Azt követően, hogy Szarka Gábor személyében új kancellárt nevezett ki, most „Novák Emil filmrendezőt általános rektorhelyettesnek, Zalán János színész, producert pedig oktatási rektorhelyettesnek ” nevezték ki! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.