Mint írják, a sztrájk reggel 8-kor kezdődött, délután fél 5-ig tart, és ezt így folytatják minden nap.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Messziről látszik, hogy itt diktatúra van, hisz az Unión belül nem teheti a hatalom azt amit pl. Fehéroroszország vagy Észak Korea tesz. De emberölések nélkül is lehet diktatúra úgy is, hogy kicsinálják, ellehetetlenítek, besároznak minden olyan embert, aki nem fúj egy követ velük. A vég-közeli állapot, ami a mai orbán-uralmat jellemzi, mindegyik diktátornál hasonló volt. Géniusznak képzelték magukat, megkövetelték a dicsőítést, ellenségnek tekintették kiknek saját véleményei is voltak. különösen kik másképp gondolkodtak, kik ellen harcoltak, ostobán, de voltak akik hittek nekik. A fenékbalásból sokan sokat nyertek, ezért a módszerek, magas nívóra fejlődtek és a számos és káros ostobaság jellemezte az egész társadalmat. A gyengébb szellemi-képességűek többen vannak, és azokat sikeresen hülyítették. Ezért elbizakodtak, több és több ostobasággal nyomorították a társadalmat, amik következményeit képtelenek voltak megérteni, és jött a bukás.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Az alulműveltségeden már csak a neveletlen modorod tesz túl. Az az akárki aki nem tud másképp kinyilatkozni, nem tudja másképp kifejezni magát csak mások nevezgetésével azt sehol még a saját köreiben sem nevezik embernek...ezért is vagy ilyen mindenkihez hozzászóló de senki neked nem válaszoló kitaszított. Amióta nevet változtattál még nem olvastam egyetlen, ismétlem egyetlen olyan hozzászólásodat senkivel, amit normális emberek közötti beszélgetésnek lehetne elmondani...csak böfögsz meg ontod a ganét magadból...amúgy ezzel engem nem tudsz sem idegesíteni ...falun élek és szarral minden nap találkozok...ugyhogy egy hozzád méretüt már észre sem veszek.
Eladott Ország
Katonák vannak a kórházakban, fegyveres őrök az iskolákban, gépesített lövészezredes a Színművészeti Egyetemen.
Mi van itt? Mindent tönkretesznek, mert nem bírják elviselni, hogy valahol ne a NER huszárjaik üljenek mindenki nyakán. Ez a szintű kontrollmánia már tényleg beteg!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118714205_3459807250769049_8108128251702464104_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vXw-tqYVRx8AX-rrNYD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=065672db177b718367960a1dde0b8f96&oe=5F84A636
SystemError
@durbincs: Egy napon két hírt lehet beküldeni. Neked hogyan vannak olyan napjaid, hogy ennél sokkal többet is beküldtél a bányából? Bányászjogaid vannak a rendszerhez?

propeller.hu/tagok/durbincs/bekuldott
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.