Vera Jourova, a jogállamiságért felelős EU biztos, szerint nincs értelme szankcionálni azokat az országokat, ahol a jogállamiság és a demokrácia súlyos sérelmeket szenved. Szerinte a szankció nem, csak a párbeszéd segít

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Nem ismerek rád :)
Egészen elképesztő, hogy mennyire jól és bátran jellemezted (tudom, hogy nem tőled származik, de mégis) a KISZ titkár orbánt és a többségében KISZ és MSZMP tagokból álló csicskáit.
Csak így tovább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Valójában nem xarik rá, hanem használja az érdekeinek és céljainak megfelelően, mindaddig amigh hasznot hajt. azután majd ezek is mennek a sutba a többi mellé. Mert orbán már megforogta a maga 360 fokát. Az a kérdéés, hogy mikor lendül ismét- bár innen már nincs visszaút- csak kilépni a körforgalomból.Minden jel arra mutat, hogy orbán már kilépett- csak még nincs elég követője. Ez az út a hitleri analóg utcája lészen- megszállni és szétverni az Európai Úniót, hiszen orbán már nem csak lélekben tagja a putyini eurázsia úniónak.Úgy látszik Merkel asszony lesz korunk Chaimberlain-je, de lesz-e Churchill ???
kereső
@sgl: Őszintén szólva nem értem, hogy mi az ami miatt orbán Merkel védőszárnyai alá került.
csak úgy....
@kereső: gondolod,hogy merkel védöszárnyai védik orbánt? ebben kételkedek!
inkább a mercedes,bmw ...stb. nyugati lobbisták védöszárnyainak köszönheti,hogy (majdnem) azt csinálhat amit akar.
kereső
@csak úgy...: Orbán nem majdnem azt csinál,amit akar- hanem azt csinál amit akar. Mert eddig is az ejnye-bejnyék, a figyelmezetetések mit eredeményeztek? Esetlegesen jó néhány dolgot "meghosszabbitott Bicskéig"- oszt jónapot. Amikor nem hajtja végre az Európai biróság itéletét, az mi szerinted? A jelenlegi soros elnök Németország. Merkel kancellár egy nagyon puha változatot terjesztett be az EB-és az EP elé a jogállami szankciókra vonatkozóan. Olyan nesze semmi fogd meg jól.
Aki Én
@Shikari: ,, A liberális nem érdemli meg az ember elnevezést, mert a kommunistából bugyogott elő a mocskos jelleme!"

És most szarom össze magam, mert megint totál igazad van. Most én mondom, hogy :-))))))))))))))))))
De, hogy alá is támasszam, miért értek egyet veled:
,,Kövér László: A tolerancia, a másság elviselésének képessége olyan alapérték, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie"
Ez egy ékes példa arra, mikor a libsi meg a komcsi összeér.

Na és ez...:
444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tolerancia-a-massag-elviselesenek-kepessege-olyan-alapertek-amit-egy-igazi-liberalisnak-nem-szabad-elfelejtenie
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.