Baukó Éva egy videóban mondta el a véleményét.

Dúró Dóra homoszexuális propagandának titulálta a Meseország mindenkié című, gyermekeknek szóló könyvet, amelyet aztán laponként széttépet és ledarált. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint a szerzők belecsempészték az „abnormális életforma hazugságát” a könyvbe, és úgy véli, ez negatívan hat a gyermekek fejlődésére.

Az eset több hazai hírességnél is kicsapta a biztosítékot: többek között Fluor Tomi és Tóth Vera sem értett egyet Dúró Dóra véleményével, velük szemben viszont Baukó Éva a politikusnőhöz hasonlóan nem tartja helyesnek a könyv tartalmát. Erről a közösségi oldalán írt, ami után a Facebook 24 órára eltiltotta a bejegyzés- és hozzászólásírástól.

Ezek után Baukó készített egy videót, amiben kifejtette véleményét az említett mesekönyvről:

„Álljunk meg egy pillanatra, először is tisztázzunk valamit! Én nem vagyok homofób és a kiírásom tartalma sem homofób dolgokkal kapcsolatos. Nem ítélem el a melegeket, egy dolgot ítélek el. Tudom, hogy a politikusok bántják őket, tudom, hogy vannak jogaik, tudom, hogy az LMBTQ-val harcolnak a jogaikért. Nincs is ezzel semmi baj. Nekem nem ezzel van bajom és nem a melegekkel van bajom, hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok ránk ezt a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál? Nagyon szívesen elfogadnánk titeket így, ahogy vagytok, számomra ez erőszakos és agresszív, ennyi.”

Éva kiemelte Steiner Kristóf kommentjét is, amiből egy részletet olvasott csak fel, azt, amiben közölte, hogy törli az ismerősei közül.

„Azért, mert a véleményedet nem érzékenyen fogalmazod meg, hanem tenyeres-talpas, érzéketlen trampli módon, azért mert felelőtlen és uszító vagy egy egyébként is zilált társadalomból. Szikrányi sértődés sincs bennem, egyszerűen nem szeretnék ilyen bejegyzéseket látni a falamon, a prosztó, alpári, együgyű kivagyi stílus miatt töröltelek”

– írta Steiner.

„Drága Kristófkám, szerintem elég régóta ismerjük egymást. Tudod, hogy milyen a stílusom. Eddig egyet is értettél vele, sőt, a posztjaimat még lájkoltad is. Hogy én vagyok az uszító és kirekesztő, szerintem ez egy bullshit, ez egy f.szság, de most őszintén mondom.

Tudod, hogy milyen a stílusom, most nem a melegeket támadtam, hogy ha ezt nem tudod értelmezni, nagyon sajnálom. A másik meg, vannak olyan ismerőseim, akik nálam sokkal durvábban beszélnek, például Majka Majoros Péter, aki folyamatosan f.szomozik a Facebookján. Erről ennyit.”

Címlapkép: YouTube/Éva Baukó

(blikk.hu)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Baukó megmaradt a villalakók értelmi szintjén. Nem gond, de miért hirdeti?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
durbincs
@legott: = @Aki Én: Ha buzi is , olvasni megtanulhatott volna ? de nem a farpofájával maga bérköcsög ?...
+ Meg csak ez a @SystemError: A Bánya-anonim analfabéta S Ballonykabátos Pedófiló - sittes nevén csak Csudafurula ?
advocat
Kristóf! Egy nővel? Ennyire nem sűllyedhetsz. Főleg "ezzel"?
durbincs
@silber13: Temetődozerólő amíg maga rettenet birkózik Diannával ? attól az élet nem áll ám meg ? buta 50IQ-s ?
durbincs
Régen is volt Covid ? csak melegek nem ?
durbincs
Megent ezek a retkes bolsevik bányás Bérköcsögök ? a napi 10ropiért ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 25., 13:30
Opitz Barbara megint alaposan kitette a melleit
Nagyvilág - 2020. October 25., 09:09
Megoperálták a Terminátort