Baukó Éva egy videóban mondta el a véleményét.

Dúró Dóra homoszexuális propagandának titulálta a Meseország mindenkié című, gyermekeknek szóló könyvet, amelyet aztán laponként széttépet és ledarált. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint a szerzők belecsempészték az „abnormális életforma hazugságát” a könyvbe, és úgy véli, ez negatívan hat a gyermekek fejlődésére.

Az eset több hazai hírességnél is kicsapta a biztosítékot: többek között Fluor Tomi és Tóth Vera sem értett egyet Dúró Dóra véleményével, velük szemben viszont Baukó Éva a politikusnőhöz hasonlóan nem tartja helyesnek a könyv tartalmát. Erről a közösségi oldalán írt, ami után a Facebook 24 órára eltiltotta a bejegyzés- és hozzászólásírástól.

Ezek után Baukó készített egy videót, amiben kifejtette véleményét az említett mesekönyvről:

„Álljunk meg egy pillanatra, először is tisztázzunk valamit! Én nem vagyok homofób és a kiírásom tartalma sem homofób dolgokkal kapcsolatos. Nem ítélem el a melegeket, egy dolgot ítélek el. Tudom, hogy a politikusok bántják őket, tudom, hogy vannak jogaik, tudom, hogy az LMBTQ-val harcolnak a jogaikért. Nincs is ezzel semmi baj. Nekem nem ezzel van bajom és nem a melegekkel van bajom, hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok ránk ezt a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál? Nagyon szívesen elfogadnánk titeket így, ahogy vagytok, számomra ez erőszakos és agresszív, ennyi.”

Éva kiemelte Steiner Kristóf kommentjét is, amiből egy részletet olvasott csak fel, azt, amiben közölte, hogy törli az ismerősei közül.

„Azért, mert a véleményedet nem érzékenyen fogalmazod meg, hanem tenyeres-talpas, érzéketlen trampli módon, azért mert felelőtlen és uszító vagy egy egyébként is zilált társadalomból. Szikrányi sértődés sincs bennem, egyszerűen nem szeretnék ilyen bejegyzéseket látni a falamon, a prosztó, alpári, együgyű kivagyi stílus miatt töröltelek”

– írta Steiner.

„Drága Kristófkám, szerintem elég régóta ismerjük egymást. Tudod, hogy milyen a stílusom. Eddig egyet is értettél vele, sőt, a posztjaimat még lájkoltad is. Hogy én vagyok az uszító és kirekesztő, szerintem ez egy bullshit, ez egy f.szság, de most őszintén mondom.

Tudod, hogy milyen a stílusom, most nem a melegeket támadtam, hogy ha ezt nem tudod értelmezni, nagyon sajnálom. A másik meg, vannak olyan ismerőseim, akik nálam sokkal durvábban beszélnek, például Majka Majoros Péter, aki folyamatosan f.szomozik a Facebookján. Erről ennyit.”

Címlapkép: YouTube/Éva Baukó

(blikk.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Baukó megmaradt a villalakók értelmi szintjén. Nem gond, de miért hirdeti?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Szokott ez a némber tükörbe nézni? Hogy néz ki? Ilyen fejjel biztosan nem kéne mutogatni magát!
Gazella
Na te meg egy nagy szajha vagy ! Egy dekányival se vagy különb!
Eladott Ország
Baukó megmaradt a villalakók értelmi szintjén. Nem gond, de miért hirdeti?!
Nessy
Senkinek nem adott annyi észt a Jó Isten, hogy ezt a mesét nem olvassa fel a gyereknek, vagy szépen egy éles pengével kivágja az általa inkrimináltnak vélt lapokat! Érdekes, a többi nagyon aktuális téma senkit nem érdekel! Majd akkor fog kiakadni, ha az ő gyerekét csúfolják az iskolatársai valmi apróságért. Mert ugyan a mese erről is szól.
csak úgy....
@Shikari: hát persze,hogy nem! te a molett legénykéket szereted. :)
csak úgy....
@Nessy: mit tetszik várni az orbáni mesevilágban lézengöktöl?
Peller Anikó
@Nessy: Nem Nessyke, egy buzi irónő (na jócsak leszbi) mesegyűjteménybe ágyazott propagandája a legaljasabb módon gyerekeknek.

Ha ugyanebbe a mesekönyvbe karlendítéses heil hitleres részletet szúr be a buzinő akkor is mindenki kussoljon? Mert amúgy csak egy mesekönyv? Pedig a hitleres náci párt is csupáncsak más volt.

És igazad van pont ezt kellett volna tenni a könyv kinyomtatása előtt: egy éles pengével szépen kikanyarítani a buziságot a hulladékos konténerbe.
Aki Én
@Shikari: :-)))))))))))) neked még a mosolyod is debil.
Steiner csapattársad pedig pechedre igényes :-))))))))))))
csak úgy....
@Peller Anikó: ön,ezzel fölvételit nyert a fideszben!
simmering73
@Shikari: Te a durbincsé vagy, bozgor. Már megint itt lopod a napot.
Aki Én
A másság egy létező dolog. Annyira természetes, hogy még az állatvilágban is jelen van. Egy gyerek sem lesz azért meleg, mert ezt látta a mesekönyvben. Valószínűleg addigra már ez el is dőlt, legfeljebb még nincsenek jelei.
Az a gyerek sem lesz tömeggyilkos, amelyik fegyver lexikont lapozgat, mint ahogy az a gyerek sem lesz idegsebész, amelyik átszabja a Barbie-ját.
Az is igaz, hogy vitatható egy ilyen mesekönyv nélkülözhetetlensége.
Mi elvoltunk nélküle.
Peller Anikó
@csak úgy...: Még szerencse, hogy nem a fideszbe.

@Aki Én: a pedofília is létező dolog. A bankrabló is más. A cigány is más (többnyire). Az arab is más. A geci ember is más. A hazudós lopós csaló geci ember is más, és még büszke is rá.

Csak az az igaz, hogy vitatható egy ilyen mesekönyv nélkülözhetetlensége.
namihami
""Drága Kristófkám, szerintem elég régóta ismerjük egymást. Tudod, hogy milyen a stílusom.""
Na kérem, ha lehet, így még rosszabb ennek a szalonqrvának a helyzete. Mert ha nem tudja magáról, hogy hülye és beszél, mielőtt gondolkodna--hát, az baj.
De, ha tudja, hogy milyen, és mégis megszólal, mielőtt háromszor átgondolná a mondókáját---az még szomorúbb. Akkor is hülye, de még aljas is. és ez súlyosbító körülmény--kultúrkörökben. Ahová őt csak a hivatását végezni engedik be. És ott is csak egyre kevesebben élnek a felkínált szolgáltatással. Tőle...
Rockxy
a jónépet atomjaira kell darabolni.
ehhöz má nem elég a baoldal-jobboldal ellentét.
nem elég a virus-antivirus harc.
kell még egy történelmi jelentőségű törlés kristófka részéről évike sérelmére.
Nyírfa
Steiner Kristófot egy értelmes embernek gondolom, ezért nem is értem, mi dolga volt eddig Baukó Évával.
Nyírfa
Felkeltettétek a kíváncsiságomat, meg fogom venni a mesekönyvet, hogy elolvashassam, és ezek után formálhassak véleményt.
Addig is a komolyan vehető , elfogulatlan észrevételeket tartom mérvadónak.
De az biztos, hogy Baukó Éváé nem tartozik ezek közé.
Aki Én
@Peller Anikó: Azért ez elég balfasz válasz volt.
Peller Anikó
"Putris kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék buzeráns szarházi román faszkalap..."
Málna
Kedves Kristóf, amikor bejelölted ismerősnek, akkor még nem volt prosztó és alpári Baukó?
Namely
Ne feledd Éva: csak addig lehetsz a klub tagja, amíg:
1. nem kritizálod azokat, akiket nem lehet (cigány, muszlim, nigger, zsidó, buzi, egyéb szexuálisan perverz, vagy olyan, aki valamilyen fogyatékosság mögé bújik)
és
2. kötelezően köpködöd azt, amire a libsi maffia parancsot ad (nemzet, család, egészséges heteroszexuális kapcsolat, gyereknevelés, összetartás, nemzetek közötti békés együttműködés).

Egy nagyszerű idézet Illyés Gyula tollából:
"Vond kétségbe, hogy harmadrangú írójuk elsőrangú, - megszünik a kritika szabadsága."
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Éva mindíg is ilyen volt, alpári a szó minden értelmében. Viszont igaza van.
Csizmás Kond
@Málna: ..." Kedves Kristóf "...nahát...
Peller Anikó
"Putris kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos hal gyáva propagandista pribék buzeráns szarházi román faszkalap..."
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Nyírfa: 15.26 Ez volt a cél. Vegyék ezt a hulladékot. Már akit elér a propaganda. Úgy gondolom, Dúró Dórának nem ez volt a valódi célja, de tette éppen ellene fordult.
Nyírfa
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Olvastad?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Nyírfa: Eszem ágában sincs. Hallottam, hogy felolvasnak részleteket belőle. Az pont elég volt.
SystemError
@durbincs: Egy napon két hírt lehet beküldeni. Neked hogyan vannak olyan napjaid, hogy ennél sokkal többet is beküldtél a bányából? Bányászjogaid vannak a rendszerhez?

propeller.hu/tagok/durbincs/bekuldott
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
advocat
Kristóf! Egy nővel? Ennyire nem sűllyedhetsz. Főleg "ezzel"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.