További egy hónappal meghosszabbította a határzárat a kormány október 1-jétől – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Döntött a kormány a határzárról

Gulyás Gergely hangsúlyozta, az eddig meghozott szabályokat továbbra is be kell tartani. Kulcsfontosságúnak nevezte a maszkhasználatot. Hozzátette: megkezdődött az iskolákban a testhőmérséklet mérése, a kórházakban és az idősotthonokban fenntartják a látogatási tilalmat és rendelkezésre fog állni az influenza elleni oltás is.

Közölte, a kormány célja, amelyet a nemzeti konzultáció is megalapoz, hogy az ország továbbra is működképes maradjon. Elmondta, 4,5 millió felett van a foglalkoztatottság; a kormány be tudta tartani azt az ígéretét, miszerint amennyi munkahelyet a vírus elpusztít, annyit hoznak létre.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Akkor továbbra is üresen maradnak a stadionok? Nemááááár!
namihami
Most???
Kicsit koraira sikeredett. Még nincs elég fertőzött, várni kellett volna, amíg a kiürített ágyak és a fillérekért vásárolt gépek száma megegyezik a betegek számával. Így az elköltött pénz még nem rentábilis.
Igaz, ehhez tudni kellene a pontos ""alkotmányos költség"" százalékát is.
Rockxy
a hömérözés nagyon vagány.
de a vérnyomását is mekkén mérni az ovisoknak, főleg.
vitriol
Hamisgulyás elvtárs szemrebbenés nélkül mondja fel a hazugságokat, mert csak ugatja a vallást és a kereszténységet. Ezek tudnak leginkább lelkifurdalás nélkül hazudni /lopni, csalni/, hiszen a gyónással jóvátehet minden szörnyűséget. Így sikerült ma is keményen az arcunkba hazudni, hogy beváltották az ígéretet, miszerint: "ahány munkahelyet elpusztít a járvány, annyit pótol a kormány!"
ómió
Pedig az "efftársi ábra" szerint ez nagyon "ellenjavallt"! Vagy ez "csak" az efftársi Orbánfóbia?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.