Jövő év elején megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, az idősek világnapján.

Orbán bejelentést tett a 13. havi nyugdíjról – videó

A kormányfő a Facebookon közzétett videójában az Idősügyi Tanács ülése után közölte: a legfontosabb téma a 13. havi nyugdíj volt, hiszen mindenkit az izgat, hogy miután a járvány nemcsak az embereket, hanem a gazdaságot is megviseli, vajon lehetőség lesz-e a arra, hogy a korábban vállaltak szerint a 13. havi nyugdíj visszaépítése megkezdődjön.

"Egyértelmű és világos választ adtam a kormány és a pénzügyminiszter nevében: a következő év elején megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését, járvány ide vagy oda"

- jelentette ki Orbán Viktor.

A következő hónapok az idősek szempontjából nehezek lesznek, mert az ország választópolgárai úgy döntöttek, hogy ősszel nem zárjuk le újra az ország működését, hanem folyamatosan működésben tartjuk az intézményeket, az iskolákat, a munkahelyeket, a sportlétesítményeket, a színházakat és az Idősügyi Tanácshoz hasonló fórumokat is – folytatta a miniszterelnök.

Hangsúlyozta: ez fokozott figyelmet követel mindenkitől; a fiatalabbaktól, de az idősektől is, hiszen a veszély jelentős. Jelezte: az Idősügyi Tanács ülését is fokozott biztonsági intézkedések mellett tartották meg.

"Ha nem vigyázunk és nem figyelünk egymásra, sok életet veszítünk el, olyanokat is, amelyeket egyébként megmenthettünk volna"

- mondta Orbán Viktor.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Töröld ki vele a segged! Svájci idexálás nélkül, a nyugdíjak elinflálódnak, már jelenleg is szart sem érnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Egy napon két hírt lehet beküldeni. Neked hogyan vannak olyan napjaid, hogy ennél sokkal többet is beküldtél a bányából? Bányászjogaid vannak a rendszerhez?

propeller.hu/tagok/durbincs/bekuldott
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
durbincs
@legott: = @Aki Én: Ha buzi is , olvasni megtanulhatott volna ? de nem a farpofájával maga bérköcsög ?...
+ Meg csak ez a @SystemError: A Bánya-anonim analfabéta S Ballonykabátos Pedófiló - sittes nevén csak Csudafurula ?
csak úgy....
@durbincs: ez a @hidip: a lyányod? oszt hogyér aggya magát?
durbincs
@csak húgy...: a magánál "hősiesen szerencsét próbált hölgyek" rátetoválták a kopasz fejire ? Csak ? 1 ? Vizelő Kis-Pöcs ?mint a többi gnóm 50IQ-s csak : @legott: @balos: @grincss: @jesz: @nezelodo: @csipetke: @Gazella: @Jozefina: ?
durbincs
Régen is volt Covid ? csak melegek nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.