Elismerését és tiszteletét fejezte ki az Idősek világnapja alkalmából a Kereszténydemokrata Néppárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Érzelmes üzenetet küldött az időseknek a KDNP
Fotó: Pixabay

Juhász Hajnalka, a kisebbik kormánypárt alelnöke úgy fogalmazott:

talán fel sem fogjuk, hogy mennyi mindent köszönhetünk nekik, akik annyiszor elvesztettek mindent és annyiszor fel tudtak állni a sorscsapások után is. Háborúk, forradalmak, diktatúrák és megannyi nehézség ellenére egy olyan országot hagytak ránk, amely ma büszke és erős része Európának

- írta.

Kiemelte: a nagyszülők, dédszülők bölcsessége és kitartása nélkül mindez nem lenne ma természetes számunkra; tőlük kapott értékeiket, hagyományaikat kereszténydemokrataként megőrzik és továbbadják.

A KDNP alelnöke kifejtette: az idősektől a háborúk utáni helyreállításból elszántságot, "a kommunizmus és a nácizmus dohos levegőjében tanúsított kitartásukból" erőt, a nélkülözések idején tapasztalt helytállásukból hitet merítenek. Köszönjük nekik – írta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

(MTI)

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hajnalka önnek a késő éjszaka inkább a megfelelő!!! Teljes sötétség!!! Szégyeljék magukat, hogy egy évben egyszer formálisan kinyalják a nyugdíjasokat, a pénzt meg tolják a saját zsebükbe és a határun túlra!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
@sgl: Az a baj, hogy ezt nem neked kéne elmondani nekem, hanem az ellenzéki politikusoknak MINDEN NAP MINDENKINEK - hogy megértsék és felfogják végre Orbán aljasságát, ahogy manipulálja őket.
Orbán, valójában a saját szavazóit nézi hülyének (minket, akik átlátunk a szitán, nem tud, mi csak szenvedünk egy beteg ember beteg rendszere közepette) - felfognád végre ezt, te kretén fidesznyikes?
legott
@sgl: A "kretén fidesznyikes"-sel nem rád gondoltam!
Egy idő után átváltottam mindenkihez szólóvá - csak úgy szólóban.
ómió
@kereső: Nálad - eszerint - a bolsi fajkreténség mindig önkéntes "jelenség" volt. Persze ez látszik is! De ne aggódj! Demokrácia van (még, ha lehazudnátok is), kötelezőről itt szó nincs! Továbbra is ott "domboríthatsz" a (poszt)bolsevizmus soraiban! Az "eleinek" végtére is "csak" 100 millió áldozata volt glóbuszszerte!
tudode
Azért még élnek közöttünk azok, akiknek félelmetes emléket ébreszt az állandó virtuális csatazaj: a támadás, a harc, és egyebek!
.
De ezek a halandók azt is érzékelik, hogy orbanisztánhoz hasonló rezsim még nem szívta a társadalom idegrendszerét,és nem nyúlkált a zsebekbe, és egyéb helyekre, ahol semmi keresnivalójuk nem lenne a tisztes illetményükön túl!
.
Mert a II. világháborúnak vége lett pár év múlva, de a karaktergyilkolás az lassan őlő méreg, nem úgy, mint a PUFF, DURR, ájtatóskodva elterelő hadjáratot folytatva azokkal szemben is akik belelátnak a NER-esek cinkelt kártyáiba!
kereső
@ómió: Hogy te milyen egy begyepesedett agyú hülye vagy! Kimélj meg a továbbiakban ettől, és magadtól is.
simmering73
@ómió: Te születésedtől fogva vagy ilyen hülye, vagy a fideszmétely bomlasztotta meg az elmédet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.