Az előző kormányzati ciklusban a Miniszterelnökséget vezető miniszteri posztot betöltő politikus elhagyta a parkolópályát.

Lázár János két kormánybiztosi feladatot is kapott
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az mfor.hu szúrta ki, hogy Lázár János két ügyben is kormánybiztosi kinevezést kapott. 

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint az egyik kormánybiztosi pozícióban a feladatkörébe tartozik a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság állami feladatainak koordinálása, és emellett Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztossal együttműködve a geszti Tisza-kastély felújításai munkálatainak koordinálása.

A másik feladat a folyamatban lévő, uniós és hazai forrásból megvalósuló, nemzetgazdasági szempontból kiemelt Hódmezővásárhely–Szeged tram-train mintaprojekt végrehajtásának figyeléséről szól. Lázár koordinálja a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását is.

(mfor.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
bezzeg hogy a Tiszai szennyeződésre meg nem találnak semmiféle szankciós megoldást avagy nem is akarnak? Pedig látványnak is áldatlan állapot.
vitriol
Úgy látszik lejárt a vezeklési gyakorlat. Csak bele ne rokkanjon a rengeteg "tiszteletdíjba"! A végén majd tudni akarjuk, hogy mennyit is ér lázár elvtárs!
Lepényleső
...s hozzá tízének kéthavi juttatását hetente,hogy szó a ház elejét ne érje?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.