Őszinte válaszok helyett elmeorvosi vizsgálatot kapott az a szabolcsi férfi, aki fiktív lakosokra hívta fel a magyi önkormányzat figyelmét. A jegyző és a polgármester nem örültek a férfi kérdéseinek, ezért a jegyző megpróbálta elmebeteggé nyilváníttatni a jogi egyetemre járó férfit. Az elmúlt hetekben a Szabad Európa riportsorozatban foglalkozott a község fantomházainak szavazóival, illetve azzal, hogy a csak papíron létező - a faluhoz tartozó Kauzsay-tanyán élő - emberekre milyen állami támogatásokat kapott az önkormányzat a belügyminisztériumtól. Múlt héten kiderítettük azt, hogy a magyi vezetők tavaly 99 ember után igényeltek tanyagondnoki támogatást miközben a valóságban csak alig 30-an élnek ott. Ez azt jelenti, hogy jogosulatlanul is több tízmillió forintot kasszírozhatott a magyi önkormányzat évek óta a Jókai és a Mohos utcai házakban csak papíron lakó emberek után.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Így csalnak a gecik és így akarják majd a választást is elcsalni. Az egyik legnagyobb feladat lesz 2022-ben, hogy mindenhová kell küldeni választási biztosokat. Egy hely sem lehet kivétel! Így aztán akinek nincs rejtegetni valója, annak elmeorvosi színjátékokat sem kell előadnia.

Az ilyen kis településeken ki tudja, hogy mit fog tenni a helyi kiskirállyal a lakosság. Én már elővigyázatosabb lennék a helyükben a stílussal..:)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.