Az M3-ason Bagtól már szakaszos lassulások tapasztalhatóak, az M0-stól befelé szintén, de a 31-es és 10-es főutak, illetve az M0-s északi része is lassabban halad.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a főváros felé tartó forgalom az M3-as autópályán. Hatvantól telítettek a sávok, és Bagtól már szakaszos lassulások tapasztalhatók, illetve az M0-s autóúttól befelé is araszolnak a járművek. A 10-es főúton az ürömi körforgalom előtt, valamint 31-es főúton Mende és Maglód térségében is torlódnak a járművek.

- Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, de mindkét irányban egyenletes tempóban lehet autózni. A keleti szektorban, a Megyeri hídtól a 11-es főútig van zsúfoltság. A Buda felé tartók 5-6 perces araszolásra készüljenek!

- Az 53-as főúton, Kiskunhalas és Tompa között egy kisbusz az árokba hajtott. A 67-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították.

Lezárások, építkezések

A 62-es főúton, Székesfehérvár közelében, a 42-es km-nél lévő vasúti felüljárót javítják. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Munkaidőben torlódásra készüljenek!

A 75-ös főúton, Nova átkelési szakaszán, az 50-es és az 52-es km között befejezték a burkolatfelújítási munkákat. Így az autósok már az új felújított aszfaltburkolaton autózhatnak!

Pest megyében, a Budapest és a Veresegyház közötti összekötőúton, a 6-os km-nél a fóti körforgalom feletti hidat javítják, a félszélességű lezárásánál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Alkalmanként teljes lezárásra is számítani lehet, akkor a járműveket a körforgalmon keresztül terelik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.