Jelezték neki, hogy az egyik doktornő nem vette fel a munkát, a rendőr kórházparancsnok értesítette a kollégáit, akik a lakásában magatehetetlenül találták meg az orvost.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Károlyi Sándor Kórház (ez az újpesti kórház – a szerk.) kórházparancsnokának szeptember 29-én jelezték a beosztottak, hogy az intézmény egyik orvosa nem kezdte meg délutáni rendelését, és telefonon sem érik el.

Életet mentett a kórházparancsnok telefonhívása

Fotó, címlapkép: Illusztráció/police.hu

"Szabó Róbert rendőr alezredes azonnal felvette a kapcsolatot a doktornő lakhelye szerint illetékes XIV. Kerületi Rendőrkapitánysággal, és kérte, hogy otthonában ellenőrizzék, nincs-e valami baj. Mivel az asszony a csengetésre sem nyitott ajtót, mobiltelefonját viszont a bezárt ajtó mögül hallották, a rendőrök a katasztrófavédelem segítségével behatoltak a lakásba. A nőt magatehetetlen állapotban találták, ezért azonnal mentőt hívtak, akik kórházba vitték az asszonyt"

- áll a közleményben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És miért is kellett ehhez egy kórházparancsnok? Talán, mert a rendőrök sz@rnak rá, ha egy egyszerű honpolgár kéri meg őket?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
És miért is kellett ehhez egy kórházparancsnok? Talán, mert a rendőrök sz@rnak rá, ha egy egyszerű honpolgár kéri meg őket?...
Nessy
@Qqberci: Bennem is ez a kérdés merült fel!
Gyütt Mönt
Rendőr kórházparancsnok? Az eszem megáll, erről nem volt szó. Már nem vagyunk messze a közterületesetől, vagy az iskolaőrtől, vaze!
TollerBela
Megható történet ... Egy rendőr kell ahhoz, hogy rend legyen, a fene egye meg. Statuálni csak ők tudnak. Egyébként kb. tízezre nem jelentkeznek munkáraa a megadott időben, naponta, Budapesten, jelentik is valakinek - oszt semmi sem történik. Senkinek eszébe nem jutna a rendőrséget felhívni és utasítani ! Naná, hogy nem jut eszébe, ha józan ...Jut eszembe, nemkatonai parancsnokokról volt szó ? Hát már minden alávaló fideszes csak úgy behívhatja az embert ?
Giovanni Alba
A lényeg emberek, a lényeget nem írják, mi volt a baja a doktornőnek? Hazament és összeesett a kimerültségtől? Fiatal volt-e vagy idősebb? Volt a rosszullétnek előzménye, előjele? Egyedül élt? Újpesten dolgozik és Zuglóban él? Érdekes, nagyon érdekes.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.