Megjelent az Európai Bizottság első jogállamisági jelentése. Ezt nem az a szankcionálási mechanizmus, ami miatt uniós pénzeket lehetne megvonni a jövőben a tagállamoktól, de kétségtelenül őszinte látleletet mutat az adott tagállamban uralkodó helyzetről. A Magyarországról szóló részek is elég súlyos megállapításokat tartalmaznak. Nem csoda, hogy a magyar kormány bevetette a nehéztüzérséget a kijelentések cáfolatához és hiteltelenítéséhez. Kár, hogy a "hiteltelennek" tartott források között a magyar kormány is szerepel.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek a hírek nem fognak a hívekhez soha eljutni. Ami mégis, azt a fideszmédia szépen ki fogja kozmetikázni és körberakja sorossal, gyurcsánnyal, báncsákamagyarral.
És, hogy hab is legyen a tortán, szajkózni fogják a ""Nekünk jár ez pénz, csak a libernyákok elvették!"" rigmust. És párosítják némi ""Mi nem kapunk, hanem befizetők vagyunk!""kal.
És mint egy jó cigányzenekarban, jön a Tihazátok alájuk kontrázni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezek a hírek nem fognak a hívekhez soha eljutni. Ami mégis, azt a fideszmédia szépen ki fogja kozmetikázni és körberakja sorossal, gyurcsánnyal, báncsákamagyarral.
És, hogy hab is legyen a tortán, szajkózni fogják a ""Nekünk jár ez pénz, csak a libernyákok elvették!"" rigmust. És párosítják némi ""Mi nem kapunk, hanem befizetők vagyunk!""kal.
És mint egy jó cigányzenekarban, jön a Tihazátok alájuk kontrázni.
Nessy
@namihami: lesz itt holnap olyan gyözelmi jelentés, hogy a hívek elalélnak a gyönyörtől!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
verőce21
A jogállam nevében követelnek többlet jogokat pl. a migránsoknak?
Hiszen mikor mehetek én egy másik állam területére okirat nélkül? Mikor kapok én tb.fizetés nékül eü. ellátást? Mikor kapok segélyt anélkül hogy előtte x időt dolgoztam volna egy államban? Mikor jár pénz nélkül nekem lakás?
Mikor kapok ingyen bármit a saját hazámban?
Nekik ez mind jár. A jogállam és az Emberi Jogok nevében.
Jozefina
Az EU nagyon korrekt és visszfogott tanulmányt készített!!! A baj, hogy ezen már túl kellene lenniük és a szankciókkat meghatározni a renitens országokkal szemben!!! Pl. A német elnökség alatt miért alszik a 7. cikk szerinti eljárás??? Merkelnél elfogyott a nagy demokráciába vetett hit??? Vagy mi történt???
Eladott Ország
A jogállamiság nem egy elvont, meghatározhatatlan, ködös fogalom. Magyarországon a jogállamiság abban a pillanatban szűnt meglétezni, amikor az első visszamenőleges hatályú törvényt elfogadták. Jogállamban ilyesmi nem lehetséges. Ahogy nem lehetséges az sem, hogy Semjén Zsolt (vagy bárki más) éjjel benyújt egy törvényjavaslatot, amit a tisztán Fidesz-uralta parlament megszavaz, Orbán hű katonája, Áder János aláír és a fideszesekkel feltöltött Alkotmánybíróság megvéd. Hiába van meg minden eleme látszólag a jogállamiságnak, ha a jogalkotók és a jogalkalmazók, a teljes állami apparátus, minden egyetlen ember akarata és elvárásai szerint működik. Magyarország nem jogállam, hanem diktatúra. Akkor is az, ha ezt sokan nem szeretik sem hallani, sem kimondani. Csupán látszat minden, néhány bíróság és bíró dacol Orbán akaratával, ez ad némi reményt. Semmi más. A parlamenti többség fideszes. A köztársasági elnök, az ombudsman, a legfőbb ügyész, az Állami Számvevőszék tagjai, az Alkotmánybíróság tagjai, az összes miniszter és államtitkár, a rendőrség, a katonaság vezetői, kivétel nélkül minden fontos hivatalos szerv vezetője Orbán közvetlen környezetéből került ki, az ő embere, az ő parancsait teljesíti. Nem a jog uralma érvényesül az országban, hanem csakis Orbán uralma.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56842751_314559405898127_4743578395298758656_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=o7Sa6c-5oqIAX_clETh&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=38a07b6a3a010ad41c5bcd68e019fbf5&oe=5F92F921
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56526697_312458902774844_1470526278787399680_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TSg8lhHSHj0AX9H0s2a&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0652ff2882262bfc56ee7f1bdde8c41a&oe=5F945F21
Gyütt Mönt
Mindössze az áll a jelentésben, amit eddig is tudtunk. Nincs itt semmi új. Lépjünk tovább.
nemkati
@verőce21: Minden úniós országban megkapod ezeket, ahol demokrácia és jogállam van, és ahova azért menekülsz iratok nélkül, mert otthon üldöznek, vagy az életed van veszélyben (pl éhínség, háború).
Eladott Ország
@sgl: ma, 08:31 ♦ "A német elnökség alatt miért alszik a 7. cikk szerinti eljárás?" Azért mert az uniós források legnagyobb nyertesei elsősorban a német multik és természetesen a NER oligarchák. Az 572 milliárdos német fegyvervásárlás ezeknek a Soros ösztöndíjasoknak a szokásos hűbéri kézcsókja végbélen keresztül a gazdáiknak!
kereső
@Jozefina:" A nemzetközi jogvédő szervezet vezetője kiábrándítónak tartja, amit a német elnökség letett az asztalra a demokratikus normák védelmében. Hiszen sokan azt remélték, hogy ha az alapértékek betartásától teszik függővé az uniós támogatásokat, akkor ily módon nyomást lehet gyakorolni azokra a tagokra, amelyek semmibe veszik az alapvető elveket. Vissza lehet őket vezetni a demokráciába. Ehelyett azonban a berlini javaslat lehetővé tenné, hogy összeálljanak és így meggátolják a szankciókat a sáros kormányok. Azon kívül korlátozza azokat az eseteket, amikor megtorló intézkedéseket lehetne elrendelni." Merkelnél elfogyott a nagy demokráciába , és az eu alapértékeibe vetett hit.
Mivel zsarolja orbán Merkelt?, Európa legnagyobb gazdaságának kancellárját?
Miért érezte szükségesnek toporzékunk, hogy mostan kelet-Afrika /Ázsia helyett a bajorokhoz ment kondoleálni?
Van jó néhány kérdés ami már elég régóta megváloszolatlan- ,ha szemtelen lennék, akkor azt kérdezném mit eszik Merkel orbánon?
Eladott Ország
@kereső: ma, 09:36 ♦ Merkelnek is a német multik diktálnak.
verőce21
@nemkati: Iratok nincsenek, de a vízipipát nem felejtették otthon.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket,
Nessy
@DR Eric CARTMEN: Már megint igazad van! :-(((
verőce21
@sgl: (08:25) Amiket itt kifogásolsz, szinte mindegyik a szoci kormányokhoz köthetők...!
Van valami újabb híred is azóta...?
Aki Én
@Shikari: Bizonyítsd be, hogy süt a nap. Ha bizonyítani kell, azonnal visítozol!
Nessy
@Shikari: Tudod ki a "nyomott liberálfasiszta banda"! Impotenciát okozna, ha egyszer kulturált formában próbálnál hozzá szólni, és az ország lakossainak a veled nem egy platformon lévő felét is értelmes emberként kezelni?
csak úgy....
@Shikari: hiányoztál tibim, a baromságaiddal együtt ! :)
Nessy
@Shikari: Tudod mit? Maradok széles látókörü, önálló véleménnyel rendelkező, empatikus liberális, mint bigott, szűk látókörű illiberális!
Igaz, most éppen irigylem a gerinctelen embereket, de nem az elvtelenségükért!
Aki Én
@Shikari: Eltelt egy szép, napos, egészséges hétvége, de te ezalatt is csak hülyébb lettél. Szerintem már nem sokáig húzod ezt a számodra igencsak fájdalmas földi létet :(
csak úgy....
@Aki Én: de nem a melóba fog belepúsztulni a szentem !:)
tudode
Na jó!
.
Akkor meredjünk abban, hogy "három a magyar iGAZSÁG, és egy a ráadásról" van csupán szó!
.
Nevezetesen:
.
----Orbán visszautasította a Tavares-jelentést!
www.youtube.com/watch?v=qBjb6nhoutc
.---------------------------------------
----LIBE-bizottság: Elmarasztalták Magyarországot
.
www.youtube.com/watch?v=YlWlDPVNorE&t=60s
----------------------------.
.
---- Sargentini-jelentés: Orbán beszéde az Európai Parlamentben
.
www.youtube.com/watch?v=Hedv3vGpvNQ&t=160s
--------------------------
.
Az országa megosztása megvót!
.
Oszt" már az EU is megosztotta, oly annyira, hogy belerókázott abba a tányérba, amelyből dúskálnak a jóból:
.
----- Tusk szerint néhány politikus olyan, mint a vírus! Donald Tusk: Orbántól félti az EU-t
hu.euronews.com/2020/04/01/donald-tusk-orbantol-felti-az-eu-t

--- Tusk beismerte: Nincs meg a többség a Fidesz kizárásához, de a maradásához sem
hu.euronews.com/2020/09/29/tusk-elismerte-nincs-meg-a-tobbseg-a-fidesz-kizarasahoz-de-a-maradasahoz-sem?utm_source=newsletter&utm_medium=hu&utm_content=tusk-elismerte-nincs-meg-a-tobbseg-a-fidesz-kizarasahoz-de-a-maradasahoz-sem&_ope=eyJndWlkIjoiOTA1MjMzMTg0OWRlMzE1YWIyNzAyMmUwMDljMmI5ZDkifQ%3D%3D
----------------------------------
.
Ezek után jobban tenné ha --- pofa be roló le-t" játszana azzal ami egyidős vele!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.